PITALI SU 1.111 ŽENA KOJA IM JE NAJGORA POZA U SEKSU! Njihov odgovor će duboko RAZOČARATI muškarce: To je njihov omiljeni položaj!
Foto: Shutterstock

ŠTA VI MISLITE?

PITALI SU 1.111 ŽENA KOJA IM JE NAJGORA POZA U SEKSU! Njihov odgovor će duboko RAZOČARATI muškarce: To je njihov omiljeni položaj!

Žena -

Muškarci i žene imaju različite preferencije u seksu, a to je još jednom pokazala nova anketa koja se bavila ovom temom. U njoj je učestvovalo 1111 žena različitih godine koje su otkrile da najmanje vole pozu obrnuta jahačica.

U anketi muškog magazina "Men’s Health" upravo su obrnutu jahačicu muškarci naveli kao pozu koji bi voleli što više upražnjavati sa svojim partnerkama.

Seks
foto: Shuttertock

Prema priznanju ispitanica u anketi, ovu pozu smatraju poprilično dosadnom i monotonom. Nedostaje im pogled prema partneru koji osigurava željenu dozu intimnosti.

Okretanjem leđa distanciraju se od partnera koji im zbog udaljenosti i svog ležećeg položaja teško može pružiti ručnu stimulaciju erogenih zona. Takođe su priznale da zbog svih navedenih faktora u ovoj pozi teško postižu orgazam.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track