MILIONER UBRIZGAVAO KRV SINA TINEJDŽERA DA BI SE PODMLADIO: Daje pravo bogatstvo, a lekari su ŠOKIRANI šta radi sa svojim telom
Foto: Printscreen/Instagram

bizarno

MILIONER UBRIZGAVAO KRV SINA TINEJDŽERA DA BI SE PODMLADIO: Daje pravo bogatstvo, a lekari su ŠOKIRANI šta radi sa svojim telom

Ludi svet -

Kontroverzni milioner Brajan Džonson (45), CEO kompanije Kernel koja se bavi praćenjem moždanih aktivnosti, odlučan je u ideji da u petoj deceniji postane tinejdžer. Uz pomoć najboljih lekara, stručnjaka i nutricionista već godinama radi na tome da se njegovo telo, koža i kosa regenerišu kako bi "restarovao" organizam i uslovno rečeno, ga naterao da postane ponov mlad.

Brajanova rutina podrazumeva da ustaje svakog jutra u pet i da uzima dve doze suplemenata. Ishrana je striktno veganska, pre svega blendirana hrana.

Njegov svakodnevni život i zdravstveno stanje prati tim od 30 doktora i medicinskih eksperata koje plaća dva miliona godišnje. Njihov zadatak je da prate kako se ponaša svaki organ u njegovom telu, jer je cilj da se podmladi ne samo fizički, već i duhovno.

Džonson kaže da pre svega želi da njegov mozak, jetra, bubrezi, zubi, koža, kosa i polni organ funkcionišu kao kod osobe od 18 godina, iako se nalazi u srednjim godinama.

Terapija transfuzijom

Na listi kontroverznih metoda za podmlađivanje je transfuzija krvi, pre svega upotreba krvne plazme njegovog sina tinejdžera. Međutim, Brajan kaže da ubrizgavanje krvi sina nije dalo rezultate i da nije ništa mlađi nego što je bio juče, pa je odustao od ovog eksperimenta.

Džonson je rekao da je dobijao litar krvi "mlade plazme" jednom mesečno tokom šest meseci. Jedan deo dolazio je od njegovog 17-godišnjeg sina Talmadža. Džonson je takođe rekao da je deo svoje plazme dao sopstvenom ocu, Ričardu, koji ima 70 godina, ali ti rezultati se "još uvek čekaju".

Bloomberg je izvestio da su trojica muškaraca zamenili krv u aprilu: Talmadž je dao litar krvi (prosečna osoba ima otprilike 5 litara cirkulišuće krvi) koja je zatim razdvojena na sastavne delove da bi se izolovala plazma kako bi se mogla dati Brajanu. Nakon što je Ričard dao malo krvi da napravi mesta za infuziju, dobio je plazmu od Brajana.

- Moje levo uvo ima 64 godine, moj fitnes test pokazuje da imam 18 godina, a dijafragma mi je jaka kao kod tinejdžera. Moja želja je da postanem osamnaestogodišnjak. Moj sin ima 17 godina i stalno se šalim sa njim - Kad postanem mlađi, želim da budem kao ti - rekao je za BBC.

Lista terapija na koje Brajan ide je dugačka - od lasera za regeneraciju kože koja je oštećena od sunca, preko agreisvnog tretmana nege kože, ishrane, redovnih kontrola organa, pa sve do kože, zuba i na kraju krajeva polnog organa, Brajan je odlučan da živi zauvek.

Ishrana

Jedan aspekt njegove rutine uključuje ograničavanje ishrane na period od pet sati svakog dana, jedenje samo između 6 i 11 sati. On takođe vežba svakodnevno i uzima mnoštvo suplemenata svakog jutra, i prati svoju ishranu kako bi svaki dan unosio tačno 1.977 kalorija.

Kaže da je već video napredak u smanjenju biološke starosti: njegovi lekari su u januaru rekli Blumbergu da njihovi testovi pokazuju da ima srce 37-godišnjaka i pluća 18-godišnjaka.

"Bloomberg" između ostalog navodi da milijarder ne želi da prizna da je isprobavao i eksperimentalne tehnike kao što je genska terapija.

- U tome jeste lepota. To su nove granice koje treba da srušimo - rekao je Brajan Džonson.

(Kurir.rs / BlicŽena)

Bonus video:

02:28

LEKAR UPOZORAVA: PAŽLJIVO SA ASPIRINOM! Može da pomogne, ali može i OZBILJNO DA UGROZI ZDRAVLJE! Preporučuje sa u ovim slučajevima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track