IMA METASTAZE NA MOZGU, MUŽ JE OSTAVIO USRED BORBE S BOLEŠĆU: Glumica koju Srbi obožavaju prvi put u javnosti nakon dugo vremena
Foto: Instagram/theshando

EVO KAKO IZGLEDA

IMA METASTAZE NA MOZGU, MUŽ JE OSTAVIO USRED BORBE S BOLEŠĆU: Glumica koju Srbi obožavaju prvi put u javnosti nakon dugo vremena

Pop kultura -

Glumica Šenon Doerti najpoznatija je po ulozi Brende u seriji "Beverly Hills, 90210", a sada je snimljena u javnosti nakon dugo vremena. Fotografi su je uhvatili dok je s prijateljima napuštala jedan restoran u Malibuu. Glumica je izgledala dobro raspoložena u društvu, ali krila se iza sunčanih naočara.

Podsetimo, glumici je karcinom dijagnostikovan 2015. godine, a nakon toga se podvrgnula mastektomiji i tretmanima hemoterapije i zračenja. O svojoj bolesti i borbi glumica je nekoliko puta govorila na Instagramu, a time je želela da osvestiti druge o važnosti odlaska na preglede.

Šenon Doerti
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim toga, s pratiocima je podelila i kako izgleda lečenje raka.

"Moj strah je očit. Izuzetno sam klaustrofobična i mnogo toga sam prošla u životu. Srećna sam jer imam sjajne lekare. Ali taj strah... Promene... Vreme u koje to sve dolazi... Ovako rak može da izgleda", kazala je.

Šenon Doerti
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Mnogi pratioci u komentarima su joj iskazali podršku i pohvalili njenu hrabrost. "Toliko te volimo, Šenon. Uz tebe smo i beskrajna smo podrška", pisali su. Podrška pratilaca mnogo joj pomaže jer glumica se nedavno razvela od supruga, reditelja Kurta Ajsvarijenka, s kojim je bila u braku 11 godina.

Nedavno je podelila i novosti o svom stanju. Ranije ove godine glumici su otkrivene metastaze na mozgu, te je započela terapiju zračenjem. Onda je s pratiocima na Instagramu podelila video u kom je pokazala kako izgleda život s rakom, i to nekoliko trenutaka pre nego što je podvrgnuta operaciji.

Šenon Doerti
foto: Printscreen/Instagram

"16. januara 2023. Hirurgija. Trebalo je da mi uklone tumor na mozgu i urade biopsiju. Pokušavala sam da budem hrabra, ali sam se skamenila. Strah je bio velik. Plašili su me mogući loši ishodi, bojala sam se da više neću videti mamu... Ovako može da izgleda rak", napisala je glumica u opisu objave

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

Glumica Šenon Doerti pre operacije na mozgu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track