U NJU SE ZALJUBIO JOŠ KAO DEČAK, A PONOVO IH JE SPOJILA TRAGEDIJA: On je svetska zvezda, a pored nje niko ne gleda u njega (FOTO)
Foto: IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

LJUBAVNA PRIČA

U NJU SE ZALJUBIO JOŠ KAO DEČAK, A PONOVO IH JE SPOJILA TRAGEDIJA: On je svetska zvezda, a pored nje niko ne gleda u njega (FOTO)

Pop kultura -

Fudbalska zvezda Lionel Mesi odlučio je da nastavi svoju karijeru u američkom klubu Inter Majami.

Iz kluba su ga zvanično predstavili kao svog novog igrača proteklog vikenda, na svečanosti koja je okupila oko 20 hiljada navijača, a Mesi je došao u pratnji svoje porodice - trojice sinova i lepe supruge Antonele Rokuzo, koja je ukrala sve poglede.

Antonela Rokuzo
foto: Mike Ehrmann / Getty images / Profimedia

Lionel i Antonela u braku su već šest godina, a njihova ljubavna priča započela je mnogo pre toga.

Naime, Mesi je svoju današnju suprugu upoznao kada je imao samo pet godina, preko Antonelinog rođaka Lukasa, koji je bio Mesijev najbolji prijatelj u detinjstvu.

Lionel Mesi, Antonela Mesi, Antonela Rokuco
foto: AP

Ponekad bi im se i ona pridružila u igri, a fudbaler je godinama kasnije u jednom intervjuu priznao kako se u Antonelu zaljubio na prvi pogled i kako je odmah znao da će mu, kad odrastu, ona biti devojka.

Uprkos činjenici što je odmalena bio sramežljiv, tada joj je slao i ljubavna pisma u kojima joj je otvoreno priznao svoja osećanja.

Lionel Mesi, Antonela Rokuzo
foto: Profimedia

Ostali su u kontaktu i kada se Mesi kao 13-godišnjak preselio u Berselonu, a pet godina kasnije spojila ih je tragedija. Antonela je 2005. godine izgubila svoju najbolju prijateljicu Usulu Notz, koja je poginula u automobilskoj nesreći, a zabrinuti Mesi odmah je doleteo u Argentinu kako bi utešio svoju prvu ljubav.

Lionel Mesi, Antonela Rokuzo
foto: Profimedia

Nedugo nakon toga postali su par, ali u početku su živeli odvojeno, jer je ona u Argentini studirala stomatologiju. Na kraju je ipak odustala od studija i preselila je kod Mesija u Španiju, gde je započela i manekensku karijeru.

Lionel Mesi, Antonela Rokuzo
foto: Printscreen Pinterest

Iako je par zajedno dugi niz godina, javnost je za njihovu vezu saznala tek 2009, a venčali su se u junu 2017. godine u Argentini. Zajedno su dobili trojicu sinova, Tijaga, Matea i Cira, čijem se odgoju Antonela zadnjih godina potpuno posvetila.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:15

PROMOCIJA U AMERICI: Lionel Mesi predstavljen kao pojačanje Majamija

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track