LOMI REBRA: Ubija sebe da bi imala najveće sise!

LOMI REBRA: Ubija sebe da bi imala najveće sise!

Ludi svet -
Lejsi Vajld ima 7. poprsje na svetu, teško 9,5 kilograma, od kojih se guši, a slomnjena su joj i dva rebra

Lejsi Vajld, majka šestoro dece, zarađuje na svojim ogromnim grudima. Njene grudi su 7. najveće na svetu, a Lejsi želi da uđe u top 5. Svoj cilj će postići povećanjem grudi, koje su već sada teške 9,5 kilograma!

Lejsi je do 21. godine imala dvoje dece, a radila je kao tatu-majstor, pomoćnik veterinara, i kao konobarica, ali to nije bilo dovoljno da izdržava sebe i decu, pa je kao samohrana majka smatrala je da plavuše sa ogromnim grudima mnogo zarađuju, pa je povećala grudi za 2 broja.

Kada je shvatila da joj grudi zaista donose novac, odlučila je da svoje sise pretvori u primarno sredstvo zarade. U drugoj operaciji povećala je grudi za još dva broja, a nakon toga imala je brojne operacije. Osim grudi, operisala je i usne, išla je na liposukcije i podizanje guze.

Njene prevelike grudi joj danas stvaraju probleme, a deca je mole da prestane sa operacijama, jer zbog teških grudi, napukla su joj dva rebra i ne može da spava na leđima jer "ima sećaj da će se ugušiti". Lejsi je čak ugradila trajni grudnjak od svinjske kože.

Lejsi kaže da želi svojoj deci da osigura budućnost, jer ne želi da odrastaju u siromaštvu u kakvom je ona odrasla.

http://www.youtube.com/watch?v=URDPrdiVZmc

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track