ANDREJ PEJIĆ U BEOGRADU: Voleo bih da upoznam Karleušu!
Foto: Damir Dervišagić

ANDREJ PEJIĆ U BEOGRADU: Voleo bih da upoznam Karleušu!

Pop kultura -
Modna ikona biće gost na koncertu Dipeš mod, a nastupiće i kao di-džej na žurki u klubu Mikser Hous
1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

Modni ikona Andrej Pejić, androgeni maneken, stigao je u Beograd, gde će provesti nekoliko dana. Pejić je iz Pariza stigao Jatovim avionom sa sat vremena zakašnjenja.

Maneken je stigao u crnoj kožnoj jakni i rekao je da mu je veoma drago što je ponovo u Beogradu, gde će ostati tri-četiri dana. Pejić je izrazio želju da upozna Jelenu Karleušu. Takođe je rekao da se neće čuvati kada je reč o hrani i da jedva čeka da proba srpsku kuhinju.

On će biti glavna zvezda žurke zagrevanja za prvi koncert Dipeš mod u Beogradu koja će se održati dva dana pred koncert, u petak 17. maja u klubu Mikser House.

Žurka je podrška za IDAHO Day u Beogradu, koji slavi 17. maj, Međunarodni dan borbe protiv homofobije i transfobije koji se simbolično obeležava u više od 60 zemalja širom sveta. Andrej će na žurki nastupiti kao di-džej, i biće specijalni gost koncerta Dipeš mod 19. maja na Ušću.

Maneken, koji je poreklom sa naših prostora, rekao je da bi najviše voleo da pistom prošeta uz pesmu Dipeš mod "Enjoy The Silence".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track