Dečak kupio recept koka-kole i ima 3 dana da plati 15 miliona dolara

Ko na filmu

Dečak kupio recept koka-kole i ima 3 dana da plati 15 miliona dolara

Ludi svet -
Bilo bi sjajno da je u pitanju pravi kupac, ali ponuda ovog klinca nije legitimna, kazao je Kludž, koji tvrdi da je recept originalan iako nema dokaza za to

Tinejdžer (15) kupio na Ibeju recept koka-kole. Amerikanac Klif Kludž, koji tvrdi da je otkrio jednu od najčuvanijih tajni na svetu - recept za koka-kolu, postavio je na Ibej recept za čuveni gazirani napitak i za njega tražio 15 miliona dolara!

Ono što bi mogao da bude izvorni recept koka-kole, koji datira iz Drugog svetskog rata, ima kupca - 15-godišnjaka koji ima tri dana da nađe 15 miliona dolara.

Diler antikvitetima Klif Kludž tvrdi da je pronašao stari izvorni recept za koka-kolu, koji je stavio na licitaciju na Ibeju s početnom cenom od pet miliona dolara, koja je vrlo brzo porasla na 15 miliona, koliko je ponudio jedan 15-godišnjak.

"Bilo bi sjajno da je u pitanju pravi kupac, ali ponuda ovog klinca nije legitimna", kazao je Kludž. Iako smatra da je reč o tinejdžerskoj šali, Kluge neće odustati. Pošto isteknu tri dana, koliko kupcu treba da plati kupljeni proizvod, Kludž će ga ponovno staviti na prodaju. Osim, ako 15-godišnjak nekim čudom ne nađe 15 miliona dolara.

Iz Koka-Kole su odbacili Kludžove tvrdnje i poručili da je izvorni recept za najpopularnije piće na svetu strogo čuvana poslovna tajna koja se čuva u trezoru Koka-Kole muzeja u Atlanti.

"Mirno spavamo jer znamo da je recept na sigurnom", rekao je Piter Kacur, portparol Koka-Kole. I sam Kludć je priznao da ne može dokazati da je u njegovim rukama originalni recept.

Foto: Ibej
Foto: Ibej

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track