Najnovije vesti

NAPAD NA VOZAČA: Džastin Biber se predao policiji u Torontu!
Foto: BETA

Amerikanci traže deportaciju

NAPAD NA VOZAČA: Džastin Biber se predao policiji u Torontu!

Pop kultura
Pevač živi i radi u SAD na osnovu O-1 vize koja se obnavlja svake tri godine i koja se obično, umesto zelene karte, odobrava osobama iz šou biznisa

TORONTO - Pop zvezda Džastin Biber predao se kanadskoj policiji u Torontu kako bi bio formalno optužen za napad na vozača limuzine u decembru prošle godine. Na snimcima prikazanim na lokalnoj TV vidi se kako pevač ulazi u policijsku stanicu u pratnji policije i gomile fanova, preneo je AFP.

U utorak je na adresu Bele kuće upućena peticija kojom se traži Biberova deportacija. Peticiju, koja je objavljena na zvaničnom sajtu Bele kuće, potpisalo je više od 100.000 ljudi, čime je ispunjen uslov da je administracija u Vašingtonu uzme u razmatranje.

Kako prenosi AFP, 19-godišnji pevač živi i radi u SAD na osnovu O-1 vize koja se obnavlja svake tri godine i koja se obično, umesto zelene karte, odobrava osobama iz šou biznisa.

Biber, koji je pušten iz zatvora uz kauciju, moraće da se na Dan zaljubljenih, 14. februara, pojavi na sudu u Majami Biču. U Los Anđelesu, policija i dalje istražuje slučaj u kome je Biber optužen da je jajima gađao kuću svog suseda.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...