Robi Vilijams peva na Ušću za dva miliona evra
Foto: Beta Ap

Koliko košta dolazak velike zvezde

Robi Vilijams peva na Ušću za dva miliona evra

Pop kultura -
Jedan od najvećih pop izvođača današnjice zaradiće pola miliona više od Madone, koja je držala rekord po visini honorara

Koncert Robija Vilijamsa, čije je gostovanje u Beogradu najavljeno za 17. jun na Ušću, biće najskuplji muzički spektakl neke strane zvezde u Srbiji, otkriva Kurir.Britanski pop pevač, kako saznajemo, dobiće honorar od dva miliona evra za nastup na najvećoj novobeogradskoj livadi, što je skoro pola miliona više od sume koju je 2009. dobila Madona.- Pregovori su još u toku, a njihov konačni ispod biće poznat do kraja meseca. Robi je insistirao da nastupi na Ušću jer su pre njega na istom mestu pevali Madona i Rolingstonsi. Honorar za njegov dolazak je dva miliona evra, a troškove će pokriti delom sponzori, a delom organizatori od prodaje karata. Koncert će trajati oko dva i po sata - potvrdio je za Kurir izvor blizak Egzit timu, koji organizuje spektakl zajedno sa „Skaj mjuzikom“.Jedna od najvećih pop zvezda današnjice karijeru je započeo devedesetih godina u tinejdžerskom bojz bendu Tejk det, ali je najveći uspeh doživeo kao solo izvođač. Robijev poslednji album „Under the Radar Volume 1“, koji je objavljen 2014. godine, doživeo je ogroman uspeh.

Robi je insistirao da nastupi na Ušću jer su pre njega na istom mestu pevali kraljica popa i Rolingstonsi
Robi je insistirao da nastupi na Ušću jer su pre njega na istom mestu pevali kraljica popa i Rolingstonsi

U poslednjoj deceniji svedoci smo sve češćih gostovanja velikih svetskih muzičkih atrakcija u Srbiji poput Metalike, Džamirokvaja, Pink, Bijonse, Dženifer Lopez, Bilija Ajdola, Stinga, sastava Dipeš mod, Madone i mnogih drugih. Američka kraljica popa do sada je bila najplaćeniji strani izvođač u Srbiji i kući je otišla s milion i po evra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track