BOLESNA PROMENA POLA: Njen muž je postao žensko, a sada su kao sestre!
Foto: Dejli Mejl

Posle 20 godina braka

BOLESNA PROMENA POLA: Njen muž je postao žensko, a sada su kao sestre!

Ludi svet -
Džen Smit je otkrila da njen tada pedesetpetogosišnji muž želi da živi kao žena, pa ga je odvela u šoping

Emili Dodž iz Helstona sada ima 62 godine, a rođena je kao muškarac. Dok je još bila muško, ona je bila oženjena sa šezdesetosmogodišnjom Džen Smit, a u braku su bili 20 godina. Gospođa Smit je uvek bila tu za svog muža i podržavala ga u potpunosti, a onda je došla šokantna vest.Emili nije želela da izjavi kako se zvala pre nego što se operisala. Ona je svojoj ženi rekla da se ne oseća komotno u svom telu i da je odlučila da promeni pol! Džen ju je u potpunosti podržala, a sad joj pomaže i da pronađe muškarca za sebe kroz razne internet servise kako bi doživela odnos sa muškarcem.

Naizgled srećni par još pre operacije... Foto: Miror
Naizgled srećni par još pre operacije... Foto: Miror

Gospođica Dodž je odlučila da uzvrati uslugu bezgranične podrške time što sada brine o Džen koja pati od blage demencije još od 2014. godine. "Obećala sam Džen da ćemo biti najbolji prijatelji zauvek i to se nikako neće promeniti! Neću je nikada napustiti!", izjavila je Emili.Džen Smit je pre nego što je ušla u penziju radila kao finansijski savetnik, a onda je otkrila da njen tada pedesetpetogosišnji muž želi da živi kao žena i ostala je uz njega. Bila je tu u toku svih potrebnih operacija, a proces promene pola je završen 2011. godine, piše Miror.

Ovako je izgledala Emili pre operacije... Foto: Miror
Ovako je izgledala Emili pre operacije... Foto: Miror

"Džen je bila odlična! Posle jedne od operacija, kada sam se dobro osećala, otišle smo zajedno u šoping i ona mi je pomogla da izaberem odgovarajću odeću! Sada nam je odnos kao da smo sestre!", oduševljeno priča Emili."Osećala sam se kao da sam žensko koje je zarobljeno u muškom telu i jedino sam bila srećna kad sam nosila žensku odeću i šminku! Sve sam to krila u podrumu i tako sam se prerušavala jedino kad sam znala da Džen neko vreme neće biti kod kuće.", izjavila je Emili.

Srećnija nego ikad, Emili Dodž... Foto: Miror
Srećnija nego ikad, Emili Dodž... Foto: Miror

Ali, dupli život koji je vodila je umalo doveo do nervnog sloma. Njena tadašnja žena je bila u potpunom šoku kada je njen muž izjavio da želi da živi kao žena! Ušao je u dnevnu sobu u suknji, od čega Džen umalo nije dobila srčani udar! Isprva je mislila da je šala ali se na kraju ispostavilo da je on odlučan u toj velikoj promeni. Nakon puno pregovaranja, Džen je dala svoj blagoslov dokle god njen muž pred nju ne izlazi u ženskoj odeći, ali to nije bilo dovoljno, pa je Emili ipak promenila pol. Oni sada i dalje srećno žive zajedno već 39 godina.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track