DRAGAN NIKOLIĆ OPET U BOLNICI: Milena i Seka svaki dan brinu o čuvenom Gagi!
Foto: Dragana Udovičić, I Fonet Dragan Antonić

Zdravlje ponovo pogoršalo

DRAGAN NIKOLIĆ OPET U BOLNICI: Milena i Seka svaki dan brinu o čuvenom Gagi!

Pop kultura -
Velikan srpskog glumišta Dragan Nikolić ponovo je hospitalizovan zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, a brižna supruga Milena Dravić i njihova venčana kuma Jelisaveta Seka Sablić svakodnevno brinu o njemu.

Milena i Seka došle su u kliniku nekoliko minuta pre vremena predviđenog za posetu, kako bi iskoristile svaki trenutak koji mogu da provedu sa čuvenim Gagom. Laganim korakom i sa setom u pogledu koju naočare za sunce nisu uspele da sakriju čuvene glumice kretale su se ka ulazu odeljenja gde je Dragan smešten.

Milena je vukla punu torbu stvari i dodatne kese u koje je smestila sve što mu je ponela kako bi mu olakšala dane u bolnici, a kada je stigla do samog ulaza, glumica je, već umorna od tereta koji nosi, zastala na trenutak i potom ušla sa kumom Sekom.

Nakon što je vreme za posetu isteklo, glumice su izašle iz klinike, ali ih je bura emocija sustigla, te su sele na obližnju klupu. Iako su se trudile da Gagi uliju pozitivnu energiju i veru u ozdravljenje, njegova verna životna saputnica i kuma Seka su vidno potresene, ali dostojanstvene u svom problemu, ponovo su stavile naočare za sunce i odmorile se. Kada su prikupile snagu, prijateljice su ustale i zajedno otišle.

Foto Dragan Antonić
Foto Dragan Antonić

"Dragan je ponovo smešten u bolnicu krajem prošle nedelje pošto mu se zdravlje ponovo pogoršalo. Tim stručnjaka non-stop brine o njemu i nadaju se da će se ubrzo oporaviti, kao što je bio i dosad slučaj. Milena svaki dan dolazi u posetu i brine se o suprugu", rekao je za Alo izvor blizak glumcu.

Podsećamo, Dragan Nikolić ranije je hospitalizovan zbog karcinoma debelog creva, te je nakon šestomesečnog lečenja u Urgentnom centru Srbije pušten na kućno lečenje. Nakon toga, Dragan je primljen na VMA gde je proveo nekoliko dana, a zatim je otišao na rehabilitaciju u Vrnjačku Banju, gde je proveo više od tri nedelje, posle čega se vratio u porodični dom. Čuveni Gaga nakon toga nije imao zdravstvenih komplikacija dosad.

Foto Printscreen
Foto Printscreen

Seka Sablić velika je podrška prijateljici Mileni Dravić u ovim teškim trenucima, a pokušali smo od nje da saznamo kako se trenutno oseća Dragan. Kada smo je pozvali, glumica nas je zamolila da je ne pitamo ništa o legendarnom glumcu.

"Pustite me, ne mogu da pričam ništa o Draganu", izjavila je Seka!

Foto Dragana Udovičić
Foto Dragana Udovičić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track