SEKS SKANDAL O KOME BRUJI SVET: Velika zvezda uhvaćena u trojci
Foto: Profimedia

Holivudski tračevi

SEKS SKANDAL O KOME BRUJI SVET: Velika zvezda uhvaćena u trojci

Pop kultura -

Britanski mediji ogorčeni su na sudije koje su im zabranile da objave priču o poznatom paru koji je upleten u seks skandal. Sudskim nalogom zabranjeno je da se imena javno objave, a se poznati par plaši da će njihove tajne biti otkrivene.

Navodi se da je reč o poznatoj zvezdi koja je u braku sa takođe poznatom osobom i koja je učestvovala u trojci sa još jednim parom.

Britanski mediji upoznati su sa detaljima priče, što podrazumeva imena aktera, ali je sud zabranio da se detalji objave jer to ugrožava privatnost. Sličan skandal desio se kada je afera fudbalera Rajana Gigsa i manekenke Imodžen otkrivena 2011. godine.

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Mediji su posebno ljuti jer je reč o osobi koja se javnosti predstavlja kao osoba koja uživa u srećnom braku dok je realnost drugačija.

Odluku da se zaštite imena, sud je obrazložio time da bi objavljivanje priče ostavilo loše posledice ne samo na tu osobu, već i na dvoje maloletne dece koju ima. Za sada se nagađa da je reč o Dejvidu Furnišu, suprugu popularnog pevača Eltona Džona.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track