(FOTO) Rodila trojke u 55. godini i postala najstarija mama
Foto: Ilyke.com

Nemoguća sreća

(FOTO) Rodila trojke u 55. godini i postala najstarija mama

Žena -

Šeron Kats rodila je trojke u 55. godini i time postala najstarija majka u Velikoj Britaniji, iako ima odraslu decu iz prvog braka.

Dečake Mejsona i Rajana i ćerku Lili Šeron je dobila sa svojim dečkom Stjuartom Rejnoldsom (40). Zatrudnela je vantelesnom oplodnjom na klinici na Kipru, jer se u njenoj zemlji takva metoda odobrava ženama samo do navršene 42. godine jer je trudnoća u kasnijim godinama rizična.

Britain's oldest mum of triplets gives birth at 55Sharon Cutts and boyfriend Stuart Reynolds welcomed little Mason,...

Posted by Small Steps Magazine on Thursday, April 7, 2016

“Znala sam da postoji mogućnost da bude više beba, ali kada su nam na ultrazvuku rekli da se čuju tri tkucaja srca, bili smo šokirani. Plakali smo od sreće”, rekla je Šeron.

Ovaj bračni par iz Bostona podigao je kredit od 15.000 funti kako bi podmirili sve medicinske troškove u vezi sa trudnoćom. Doktori su joj zbog rizika savetovali da se trudnoća prekine, ali je par to odbio.

Trojke su rođene carskim rezom nakon što je Šeron11 meseci boravila u univerzitetskoj bolnici Notingem i u proseku su težile oko 1,81 kilogram. Za vreme boravka u bolnici, Šeron je sebi ubrizgala botoks u lice kako bi bila “što lepša kada bebe budu rođene".

(Guardian)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track