Najnovije vesti

MAJA NIKOLIĆ TEŠKO OPTUŽUJE: Pobednici su pevali na plejbek! Pokušaće da pobedi u Lisabonu pred sam kraj svog života!
Foto: Damir Dervišagić

POTPUNO NEZADOVOLJNA

MAJA NIKOLIĆ TEŠKO OPTUŽUJE: Pobednici su pevali na plejbek! Pokušaće da pobedi u Lisabonu pred sam kraj svog života!

Pop kultura

Priča o Beoviziji se ne smiruje! Maja Nikolić iznela je niz optužbi na račun pobednika Sanje Ilića i njegove grupe Balkanika, i nije bila ni malo nežna.

Naime, Maja koja je važila za favorita nije dobila ni jedan glas od stručnog žirija, što je iznenadilo mnoge.

 

"Sada je bitno da svi navijamo za Srbiju i važno je da Srbija pokaže da može ponovo da pobedi na Evroviziji. To što nisam dobila nijedan jedini glas od stručnog žirija je dokaz koliko sam zapravo… Mislim, zar treba da vam kažem?", rekla je Maja novinarima nakon završenog festivala i nastavila:

 

"Ne mislim da je namešteno, ali mislim da vi novinari sve znate šta se ovde dešava, ali još jednom ponavljam da je važno da Srbija prođe barem u finale. Vama novinarima treba da bude jasno sve ono što smo pričali, svima vama treba da bude jasno zašto nisam dobila nijedan glas i kako je sve ovo toliko očigledno."

foto: Damir Dervišagić

"Iskreno, ja sam srcem navijala za Sašku Janković, svideli su mi se i Kurtić i Danijel Pavlović. Mali Igor iz Pinkovih zvezdica je bio fenomenalan. Vi novinari treba da objavite da su vokali u pesmi grupe Balkanika već snimljeni. Znači oni nisu pevali uživo nego su pevali na nasnimljene vokale, a svi mi ostali smo pevali uživo. Imali su podvučene vokale jer im je teška pesma. A ako je teška ne znači da je hit, apsolutno nije hit."

 

Maja se osvrnula i na priče da se pre samog festivala znalo da će Balkanika pobediti:

 

"Pa svi smo znali da će pobediti Balkanika. Ja mislim ono što vi mislite i mislim ono što ceo narod misli i ono što je očigledno. Srbija će pokušati u 75. godini da pobedi u Lisabonu. Pred sam kraj svog života, u cvetu svoje starosti."

Sanja Ilić je pred sam festival izjavio da ne poznaje Maju Nikolić, ali da zna da ga je jurila zbog neke saradnje:

 

"Pa eto vidiš, on je sad velika zvezda. Na to ću samo da odgovorim: Da li iko u Srbiji zna samo jedan hit gospodina Sanje Ilića? Jedan hit ili jednu notu od Sanje Ilića? Prema tome, ja ne znam ko je gospodin koji se ovde pojavio osim što znam da je brat jednog od muzičara iz Generacije 5. Meni je drago što jedan Maratonac želi da pokuša da na jednom fantastičnom internacionalnom muzičkom takmičenju skoči udalj, ali mislim da će morati da nosi duple gaće."

foto: Printscreen

(Kurir.rs, Foto: Damir Dervišagić)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

 

(KURIRI TV) ZAPLAKALA PRED NASTUP: Maja Nikolić emotivna pred novinarima

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...