Najnovije vesti

MALOLETNI JUTJUBER IZ SRBIJE ZARAĐUJE HILJADE EVRA, U BIZNIS UKLJUČIO I OCA: Ali nije zaboravio odakle je došao!  Sad je podelio svoju POTRESNU ISPOVEST!
Foto: Printscreen Instagram

SVAKA MU ČAST

MALOLETNI JUTJUBER IZ SRBIJE ZARAĐUJE HILJADE EVRA, U BIZNIS UKLJUČIO I OCA: Ali nije zaboravio odakle je došao! Sad je podelio svoju POTRESNU ISPOVEST!

Pop kultura

Sa 15 godina je pokrenuo biznis u koji je uključio oca. Danas, zvanično, zarađuju nekoliko hiljada evra mesečno, samo od Jutjuba. Nezvanično, mnogo mnogo više.

 

Uzivanje na suncu ?

A post shared by Mudja (@mudjaa) on

U pitanju je gejmer Muđa koji je poznat među gejmerskim svetom, a ima zavidan broj pratilaca na društvenim mrežama zbog čega je postao i Instagram zvezda.

Pravo ime mu je Stefan Vuksanović, i dolazi iz sela Drmno je kod Kostolca.

Muđa je u svoj "biznis" uključio i svog oca Sašu Vuksanovića Ćaleta, a njegova majka takođe ima veliki broj pratilaca.

 

Njegove klipove je pogledalo preko 17 miliona ljudi, a prati ga preko 798.000 sabskrajbera. Mesečno Muđa i Ćale od Jutjuba zarade oko 4.500 dolara.

 

Drama mi je kontent sine

A post shared by Mudja (@mudjaa) on

Ipak, u Muđinom životu nije uvek sve bilo "med i mleko". Na instagramu je objavio fotografiju svoje kuće nekada i sada i otkrio da su njegovo detinjstvo obeležile beda i siromaštvo.

"Još kad sam mali bio uvek je bilo u društvu “Stefane, kuća ti izgleda kao da je isečena na pola.” Nisam obraćao pažnju, učen sam od svojih roditelja da nije bitan spoljni izgled, bilo kod čoveka ili kod rođenog doma, bilo je bitno da li je ta porodica koja živi u toj kući srećna. Iako je prokisnjavalo, prozori stari i nije imala fasadu, mi smo bili srećni. Hvala Bogu pa sada možemo da obezbedimo, da ulepšamo naš dom, uz rad i muku smo zajedno to uradili. Nikada neću zaboraviti to vreme kada duva košava, a u mojoj sobi (gore desni prozor) je moralo da se zakuca ćebe jer je uvek bilo hladno. Život me svakog dana uči da će na kraju dana uvek biti dobro, uvek izađe nešto lepo iz svega što prođete u životu. Ja sam ovo naučio uz moje roditelje, koji su uvek pozitivni oko svega što nam se desilo, kakva god finansijska situacija bila. Tu smo, zdravi smo, sve ostalo će doći kada bude bilo vreme, valjda je sada to vreme, vi ste stvorili to vreme za nas, hvala sinovi", otkrio je Stefan Vuksanović Muđa.

 

U poseti kod svog dobrog prijatelja @pewdiepie ☺️

A post shared by Mudja (@mudjaa) on

Kurir.rs/ Foto:

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...