PRAVI SUPERHEROJ: Glumac proslavljen ulogom Šerloka ZAUSTAVIO PLJAČKU u sred Londona! Elementarno, dragi moj Votsone...
Foto: Profimedia

JUNAK

PRAVI SUPERHEROJ: Glumac proslavljen ulogom Šerloka ZAUSTAVIO PLJAČKU u sred Londona! Elementarno, dragi moj Votsone...

Pop kultura -

Britanski glumac Benedikt Kamberbač (41) sprečio je pljačku dostavljača hrane koji je vozio bicikl u centru Londonu. Glumac se sa suprugom, pozorišnom rediteljicom Sofijom Hanter (40) vozio u taksiju u blizini lokacije gde snima seriju 'Šerlok' kada je na ulici primetio četiri pljačkaša kako trče za biciklistom i udaraju ga bocom u glavu.

foto: Profimedia

"Benedikt je izletio iz taksija i vikao na muškarce da ostave mladića na miru. Potrčao sam i ja za njim. Glumac je uhvatio jednog nasilnika, a ja drugog. Bio je veoma hrabar i moram da priznam da je on većinu odradio", rekao je taksista Manuel Dijas (53). Dodao je kako je nasilnik hteo da udari filmskog Šerloka, ali on je vešto izmakao.

"Izgleda kako su na kraju prepoznali holivudsku zvezdu, pa su pobegli. Glumac je prišao povređenom mladiću koji je bio krvav, pitao ga kako je i zagrlio ga nakon što je ovaj rekao da je 'ok'", rekao je taksista. Tvrdi kako nije odmah primetio da vozi poznatog glumca, a sada je u njegovim očima on pravi superheroj.

foto: Profimedia

"Bilo je nevjerojatno gledati Šerloka kako se bori s četiri napadača na uglu fiktivne adrese Bejker Strit 221B", našalio se vozač.

"Nisam se preplašio, morao sam pomoći čoveku", rekao je Benedikt. Svojom brzom reakcijom izazvao je oduševljenje fanova.

Londonska policija još uvijek traga za napadačima.

Kurir.rs/ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track