Najnovije vesti

PALA POSLEDNJA KLAPA: Vuk Kostić otkrio detalje o novoj sezoni hit serije! Da li će se otkriti ko su UBICE njegovog oca? (FOTO)
Foto: Vladimir Šporčić

NAPETO DO SAMOG KRAJA

PALA POSLEDNJA KLAPA: Vuk Kostić otkrio detalje o novoj sezoni hit serije! Da li će se otkriti ko su UBICE njegovog oca? (FOTO)

Pop kultura

Pala je i poslednja klapa trećeg ciklusa kriminalističke serije “Ubice moga oca”, scenarističko-rediteljskog dvojca Nataše Drakulić i Predraga - Gage Antonijevića.

foto: Vladimir Šporčić

Raspoložena ekipa otkrila je da će ova sezona biti izuzetno dinamična, da će biti puno neočekivanih obrta u priči, ali i da će se završiti stari slučajevi i otvoriti novi

 

"Novi ciklus serije mi je doneo mnoga uzbuđenja. Aleksandar Jakovljević, lik koji tumačim, baš je naoštren da rešava situacije i najposvećeniji svom poslu u novim epizodama. Bilo je dosta akcionih scena, kao i pucnjave na splavovima, a imao sam i mnogo uviđaja, kao i jurnjave kolima po Košutnjaku. Priznajem da sam manje pucao, jer su negativci bili bolje naoružani u ovoj sezoni, pa sam tako samo odgovarao na vatru. Naravno, tu su aktuelni i kućni problemi između Aleksandra i Jelene (Nina Janković Dičić). Njega životna bujica nosi, pa ne može da malo stane i dogovori se sa njom o svemu. Novina je da Aleksandar sada živi u hotelu", u jednom dahu je ispričao glavni protagonista serije Vuk Kostić.

 

"Mnogi me pitaju da li ću napokon saznati ko su ubice moga oca. Što se tiče Aleksandra, on saznaje u ovom nastavku ko je ubio njegovog oca, ali stvarno ne smem više da otkrivam", ističe Vuk.

foto: Vladimir Šporčić

Kurir.rs/ Blic / Foto: Vladimir Šporčić

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...