ONA JE SRPSKA ŠERON STOUN: Jelica Kovačević u vrtlogu ubistava i erotike!
Foto: Privatna Arhiva

prvi put u ulozi novinarke

ONA JE SRPSKA ŠERON STOUN: Jelica Kovačević u vrtlogu ubistava i erotike!

Pop kultura -

U filmu “Ključ”, Jelica Kovačević igra Nataliju, novinarku koja radi na slučajevima ubistava koja će se nizati kao epidemija. Ona će zakoračiti duboko u istragu jer je spremna da potpuno uđe u sistem egzekutora.

Natalija je nova herojina današnjice u potrazi za skrivenom istinom žestoke i surove realnosti, kaže Jelica Kovačević za Kurir.

Kako se spremaš za ulogu i koliko imaš sličnosti sa Natalijom ?

- Natalija je započela svoj život u mojoj glavi onoga trenutka kada me je producentkinja Milanija Perišić pozvala i rekla da sam njena Natalija i poželela dobrodošlicu u ozbiljan tim ovog filma. Natalija jeste svedok vremena u kome živimo. Setite se novinara koji su svoj život okončali zbog intenzivne unutrašnje misije da “misterije” iznesu na videlo dana.

foto: Privatna Arhiva

Kako se spremate za ulogu?

- Svakodnevno čitam o takvim slučajevima i tražim samu srž takvih ljudi, odnosno u njihovoj profesiji. Skoro je bugarska novinarka Viktorija Marinova izgubila život radeći na sličnim slučajevima. Da ostanemo kod nas u Srbiji, podsetiću vas na ubistvo Ćuruvije... Natalija je jako kompleksan karakter i vrlo mučan proces mislim da me tek čeka. Verujem u nju, za početak je dovoljno da sam joj desna ruka od poverenja i neću je izdati.

foto: Privatna Arhiva

U decembru počinje snimanje brutalnog i moćnog trilera “Ključ”.

U filmu igraju: Branimir Popović, Radivoje Bukvić, Aleksandar Berček, Jack Dimich, Tihomir Stanić i drugi.

foto: Privatna Arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track