SLABO IZLAZI PRED BOŽIĆ I SVE VREME JE SAM U KUĆI: 15 godina nisam pogledao taj film i SVEGA MI JE DOSTA
Foto: Profimedia

ne prija mu

SLABO IZLAZI PRED BOŽIĆ I SVE VREME JE SAM U KUĆI: 15 godina nisam pogledao taj film i SVEGA MI JE DOSTA

Pop kultura -

Kao i svake godine uoči novogodišnjih i božićnih praznika, emituje se film "Sam u kući", na radost gledaoca širom sveta, ali ne i na radost Makolija Kalkina (38), kojeg je to kultno ostvarenje učinilo popularnim.

Glumac je u intervjuu sa Elen Dedženeris priznao je da ne gleda film, a otkrio je i razlog zbog čega je to tako.

"Prošlo je više od 15 godina otkad nisam pogledao ovaj film. Mnogo ljudi želi da ga pogleda sa mnom, ali meni to istovremeno i laska i čudi me. "Sam u kući" nikad ne mogu da gledam na isti način kao ostali, uvek se prisetim snimanja i kako sam se s 'pepsijem' u ruci skrivao iza kauča", ispričao je Makoli.

foto: Profimedia

Američki glumac koji se godinama bori sa problemom zavisnosti od alkohola i droge priznaje da oko Božića i praznika izbegava ljude i retko izlazi iz kuće. Njemu je popularnost tog ostvarenja donela gomilu novca, ali mu danas, posle toliko godina, stvara samo neugodnost i probleme.

"Božićno vreme je moje vreme, vreme Makolija, i toga sam i te kako svestan. Zato u ovo vreme godine slabije izlazim iz kuće i pokušavam što je više moguće da izbegavam ljude. Kad izađem napolje, svi me gledaju i primećuju. Nije mi nimalo prijatno zbog toga", rekao je glumac.

foto: Profimedia

Kada je Makoli kao desetogodišnjak postao deo ekipe "Sam u kući", nije ni slutio da će mu dečak Kevin doneti veliko bogatstvo, ali se ubrzo umorio od obaveza, pa je 1994. napustio glumačke vode.

"Bio sam umoran od svega, iskreno. U šest godina snimio sam 14 filmova, možda i više od toga. Sve mi je to postalo previše."

foto: Profimedia

Kurir.rs / Marija Trajković / Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track