KAJLI I KLOI NAPLJUVALE BIVŠU SNAJKU! Prepiska isplivala u javnost: Ta žena ZLOSTAVLJA Roba! (FOTO)
Foto: Profimedia

ne podnose je

KAJLI I KLOI NAPLJUVALE BIVŠU SNAJKU! Prepiska isplivala u javnost: Ta žena ZLOSTAVLJA Roba! (FOTO)

Pop kultura -

Kajli Džener ne podnosi Blek Čajnu, bivšu devojku svog brata, s kojom on ima dete. To su dokazale prepiske koje je najmlađa iz klana Kardašijan vodila sa svojom sestrom Kloi, a koje su razmenile u decembru 2016. godine.

foto: Profimedia

Naime, njihov brat Rob Kardašijan bio je u vezi s nekadašnjom striptizetom Blek Čajnom, a zajedno su počeli sa snimanjem sopstvenog rijalitija. Međutim, prošle jeseni, kad su njih dvoje raskinuli, Kardašijanove su odlučile da prekinu njihov šou.

foto: Profimedia

U javnost su nedavno procurile poruke koje je Kajli slala Kloi, a tiču se njenog negodovanja zbog romanse svog brata s nekadašnjom striptizetom, koja se sada bavi modelingom.

"Toliko smo uverene da ona šteti našoj porodici da smo spremne da ukinemo šou. Jedini razlog zbog kojeg Čajna želi da bude s mojim bratom je šou. Ne voli ga i njihova veza je lažna i destruktivna", stajalo je u Kloinoj poruci.

foto: Profimedia

Kajli joj je odgovorila, a ni ona takođe nije imala lepo mišljenje o bivšoj snajki.

"Svi vide koliko je ta veza lažna, sramote nas i svi ispadamo lažni. Šou ovoj otrovnoj ženi donosi novac i eksponiranje, za koje živi. Ona će nastaviti da koristi i fizički zlostavlja mog brata", napisala je Kajli.

foto: Printscreen Instagram

Inače, Rob i Blek su pred kamerama u svom tadašnjem šouu zabeležili i trenutak kad su postali roditelji devojčice, koja sada ima dve godine.

foto: Profimedia

Nakon što su u 2017. godini stavili tačku na svoj odnos, Blek je tužila bivšeg izabranika i njegove sestre Kloi i Kim Kardašijan, kao i Kajli i Kris Džener, zbog otkazivanja uloge u rijalitiju. Zbog toga, ali i zbog prepiske oni će se suočiti na sudu u Los Anđelesu 2020. godine.

foto: Instagram

Kurir.rs/M. T/ Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track