Najnovije vesti

BILA JE PROSTITUTKA SA 15 GODINA I NAPRAVILA SKANDAL DVOJICI FUDBALERA: Zahija sada živi u RASKOŠI, troši milione i šeta crvenim tepihom! (FOTO)
Foto: Profimedia

ŽIVI SVOJ SAN

BILA JE PROSTITUTKA SA 15 GODINA I NAPRAVILA SKANDAL DVOJICI FUDBALERA: Zahija sada živi u RASKOŠI, troši milione i šeta crvenim tepihom! (FOTO)

Pop kultura

Zahija Dehar je na naslovnice dospela 2010. godine kad je otkrila da su joj dvojica slavnih francuskih reprezentativaca Frenk Riberi i Karim Benzema platili za seksualne usluge, a sada šeta crvenim tepihom.

Ona je u vreme skandala sa fudbalerima bila još bila maloletna. Zahija je priznala da je kasnije pola godine plakala zbog toga što je sve procurilo u javnost, ali slavu je iskoristila.

foto: Profimedia

Prvo se "bacila" u modne vode i radila kao model, između ostalog i za slavne umetnike i fotografe i krasila naslovnice najpoznatijih magazina. Sada je ušla u svet glume i pojavila se na promociji filma "Laka devojka" na filmskom festivalu u Kanu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🎀 Zahia Dehar 🎀 (@zahiaofficiel) on

Podsetimo, fudbaleri su oslobođeni optužbi za podvođenje maloletnice, jer nisu znali koliko ima godina. Zahija ih je slagala da je punoletna, a bila je poklon za rođendan jednom od fudbalera i za to dobila 700 evra. 

Na skupu garderobu troši pravo bogatstvo, a šuška se da joj je sve to plaćao, ili još uvek plaća, tajni investor iz Hong Konga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIT THE SOCCER 100%🔱⚽ (@kitthesoccer) on

Kurir.rs, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...