BILA JE PROSTITUTKA SA 15 GODINA I NAPRAVILA SKANDAL DVOJICI FUDBALERA: Zahija sada živi u RASKOŠI, troši milione i šeta crvenim tepihom! (FOTO)
Foto: Profimedia

ŽIVI SVOJ SAN

BILA JE PROSTITUTKA SA 15 GODINA I NAPRAVILA SKANDAL DVOJICI FUDBALERA: Zahija sada živi u RASKOŠI, troši milione i šeta crvenim tepihom! (FOTO)

Pop kultura -

Zahija Dehar je na naslovnice dospela 2010. godine kad je otkrila da su joj dvojica slavnih francuskih reprezentativaca Frenk Riberi i Karim Benzema platili za seksualne usluge, a sada šeta crvenim tepihom.

Ona je u vreme skandala sa fudbalerima bila još bila maloletna. Zahija je priznala da je kasnije pola godine plakala zbog toga što je sve procurilo u javnost, ali slavu je iskoristila.

foto: Profimedia

Prvo se "bacila" u modne vode i radila kao model, između ostalog i za slavne umetnike i fotografe i krasila naslovnice najpoznatijih magazina. Sada je ušla u svet glume i pojavila se na promociji filma "Laka devojka" na filmskom festivalu u Kanu.

Podsetimo, fudbaleri su oslobođeni optužbi za podvođenje maloletnice, jer nisu znali koliko ima godina. Zahija ih je slagala da je punoletna, a bila je poklon za rođendan jednom od fudbalera i za to dobila 700 evra.

Na skupu garderobu troši pravo bogatstvo, a šuška se da joj je sve to plaćao, ili još uvek plaća, tajni investor iz Hong Konga.

Kurir.rs, Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track