BAJAGA POSETIO KURIR: Pratim sport i raduje me uspeh Zvezde i Partizana
Foto: Sonja Spasić

DRAGI GOST: MOMČILO BAJAGIĆ U POSETI NAŠOJ REDAKCIJI

BAJAGA POSETIO KURIR: Pratim sport i raduje me uspeh Zvezde i Partizana

Pop kultura -

Vatreni navijač Posle mnogo godina u Beogradu možemo da gledamo Liverpul, Mančester i Totenhem, i večeras ću bodriti na Marakani svoj voljeni klub, kaže muzičar i frontmen Instruktora

Momčilo Bajagić Bajaga juče je posetio Kurir. Pevač i frontmen grupe Bajaga i Instruktori podržao je društveno odgovorni projekat naše kompanije „Zasadi drvo“, najveću akciju pošumljavanja u Srbiji.

- Prošlo je dosta godina otkako nisam bio u gostima kod vas. Bio sam u vašim starim prostorijama, a ovo danas mi izgleda kao svemirski brod. Čitam Kurir i imam dobru saradnju s vašom medijskom kućom „Adrija medija grupom“ - kaže pevač.

Bajagu je dočekao glavni urednik Kurira Aleksandar Đondović, a muzičar je najviše vremena proveo u razgovoru sa ekipom koja radi sportske strane. Tema je bila Crvena zvezda i fudbalski meč koji je danas očekuje s Totenhemom.

- Raduje me što, posle mnogo godina, u Beograd dolaze timovi kao što su Liverpul, Mančester i Totenhem i ne gledamo samo klubove iz provincije već i najbolje svetske ekipe. Ne krijem da sam navijač Zvezde, ali raduje me i uspeh Partizana i drugih klubova - kaže Bajaga.

On će sutra biti na Marakani i bodriti svoj voljeni klub.

- Loše smo prošli u Engleskoj, ali je to samo bio loš dan. Zvezdu teško može ko da dobije kod kuće - objašnjava Bajagić.

Bajaga i Instruktori održaće 5, 6. i 8. decembra u beogradskom Sava centru specifičan koncert pod dirigentskom palicom maestra Vojkana Borisavljevića, i to povodom obeležavanja 35 godina rada benda. Događaj je nazvan „Koncert za rok grupu, orkestar i hor“.

Bajaga i glavni urednik Kurira Aleksandar Đondović
Bajaga i glavni urednik Kurira Aleksandar Đondovićfoto: Sonja Spasić

- Retko nastupam dva puta godišnje u Beogradu. Arena je bila pre manje od godinu dana, a sada slavimo 35 godina rada i to je povod za novo okupljanje. Letos smo već nastupali s Vojkanom, a sada smo napravili još dvadesetak pesama u aranžmanu za gudače i hor. Izvešćemo najveće hitove, neće to biti samo balade - zaključuje Bajaga.

Uskoro najveći hitovi PLOČE SU PONOVO U MODI

Nekoliko stotina evra danas vredi ploča iz opusa Momčila Bajagića Bajage. Muzičara smo zamolili da nam potpiše album „Sa druge strane jastuka“.

- Imam i ja tu ploču. Više nemamo mogućnost da ih štampamo u Srbiji, ali nadamo se da ćemo neke naše hitovi uspeti da izdamo na vinilu s „Jugotonom“ - otkrio nam je muzičar.

(Kurir.rs / Lj. R. / Foto:Sonja Spasić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track