MALI TRIK VELIKA POMOĆ:  Kako da okačite sliku na zid ako nemate ni čekić ni ekser? Grip Eez pravi čuda i traje skoro večno.
Foto: Promo

MALI TRIK VELIKA POMOĆ: Kako da okačite sliku na zid ako nemate ni čekić ni ekser? Grip Eez pravi čuda i traje skoro večno.

Žena -

Da li ste vi od onih osoba koje stalno traže daljinski? Haos vam je po stolu a nikako da ga sredite? Vaše slike i dalje stoje na podu?

Nema više potrebe za tim. Kad budete videli kako je lako bićete nam zahvalni što je konačno sve na svom mestu. Čekić i ekseri vam nisu potrebni. Sve što vam je potrebno je super moćna samolepljiva Greep Eez pločica koja sama sređuje stvari čvrsto ih drži na svom mestu.

Ona se toliko lako koristi, zahvaljujući specijalnom sastavu ne spada sa zida i lepljiva je sa obe strane. Dovoljno je da je zalepite za zid skinete zaštitnu foliju, zalepite predmet po želji, npr. sliku ili daljinski i eto rešenja, slika stoji a vi ste je sami postavili bez ikakvog maltretiranja.

foto: Promo

Tako isto možete napraviti savršenu organizaciju u vašoj kuhinji, kupatilu ili radionici. Zalepite sve sitnice koje često koristite i napravite dodatni prostor za rad.

Daljinski i ključevi će vam uvek biti na oku. Fenomenalno zar, ne?

Najbolje od svega je što Greep Eez pločicu možete iseći na više delova u zavisnosti od veličine koja vam je potrebna. Posle korišćenja je jednostavno operite i ponovo koristite. Neuništivi Greep Eez možete naručiti jednim klikom OVDE ili pozvati na broj 011/6 888 999. Košta samo 490 dinara što je mnogo manje nego što biste dali za eksere plus čekić, plus traje mnogooo duže (u pakovanju se nalazi čak 5 komada).

Mi smo oduševljeni a uskoro ćete i vi biti.

(Promo - tekst / Foto:Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track