HRVATSKI INFLUENSER NAPAO BAKU PRASETA! On je seljačina i primitivac! Tretira žene kao seksualne objekte! POLETELO PERJE
Foto: Ana Paunković, Printscreen

Srpski jutjuber nije omiljen među kolegama

HRVATSKI INFLUENSER NAPAO BAKU PRASETA! On je seljačina i primitivac! Tretira žene kao seksualne objekte! POLETELO PERJE

Pop kultura -

Filip Rožman, hrvatski influenser, kaže da je Bogdan Ilić neandertalac i da su mu klipovi puni seksizma

Tek što se slegla prašina nakon fajta između Jelene Karleuše i Baka Praseta, jutjuber se našao na udaru svog kolege iz Hrvatske Filipa Rožmana.

On je Bogdana Ilića (pravo ime Baka Praseta) nazvao neandertalcem, a zatim objasnio zašto ga ne poštuje. Video počinje tako što jutjuber sebe šamara, viče i psuje, a zatim se izvinjava na „toj retardaciji“ jer je to sadržaj koji je gledao u poslednje vreme, aludirajući na Ilića.

Na ironičan način ovaj Hrvat je nastavio dalje da pravi paralelu između onoga što Baka Prase govori i onoga kako se ponaša, pa je tako izdvojio njegovu izjavu da mu je „nasilje primitivno“, a da u njegovim klipovima vlada seksizam. - Koja ženska osoba ne bi došla i rekla: „Bako, odvali me“ - govori Bogdan u jednom klipu, dok mu Filip odgovora:

- Svaka ženska osoba koja ima poštovanja prema sebi, kretenu. Žene tretira samo kao seksualni objekat jer javno govori šta bi im radio - objašnjava jutjuber i dodaje da je Prase „seljačina i primitivac“ jer u klipovima „d*ka na žene“, konkretno na Saru Jo. I to nije sve jer ga je Filip u svom klipu „Drama salama“ optužio i da krade.

- Ubacuje tuđe matrice i stavlja na svoje pesme. Naravno, zbog autorskih prava sve te pesme su mu bile uklonjene - kaže u klipu, dok u pozadini ide pesma Riblje čorbe „Kako je lepo biti glup“.

Bolovanje de na operaciju krajnika

Baka Prase odjavio se na dve nedelje jer, kako je rekao, mora da ide na operaciju krajnika. - Zbog svog zdravstvenog stanja nisam u stanju da snimam lepo jer ne smem da se forsiram. Odlučio sam da operišem krajnike sledeće nedelje i to će me oterati u krevet naredne dve nedelje.

foto: Printscreen/Ami G

N. MIJUŠKOVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track