JUTJUBER IMA PAKLENI PLAN ZA PEVAČICU: Baka Prase pravi pesmu o Karleuši!
Foto: Nemanja Nikolić, Ana Paunković

uzvraća udarac

JUTJUBER IMA PAKLENI PLAN ZA PEVAČICU: Baka Prase pravi pesmu o Karleuši!

Stars -

Osveta Bogdan je odlučio da nakon svađe s pevačicom izbaci hit, kojim planira da joj zapuši usta za sva vremena jer mu je rekla da je retardiran

Fajt Bogdana Ilića, tačnije jutjubera Baka Praseta, i Jelene Karleuše podigao je veliku prašinu na društvenim mrežama, a sada će na tu temu izaći pesma o pevačici. Naime, popularni jutjuber najviše je zamerio maloj od skandala što je njegove fanove nazvala debilima, pa je odmah odlučio da joj se revanšira jednom pesmom, kojom namerava da joj zapuši usta za sva vremena.

- Bogdan je odmah nakon javne svađe s Karleušom odlučio da pripremi pesmu koja će biti toliko brutalna da će ona ućutati. Sasvim sigurno će je isprozivati žestoko, ali nije još osmislio tačno da li će napraviti parodiju na njenu karijeru ili će se osvrnuti samo na poslednja dešavanja, kada su se prepucavali preko društvenih mreža.

Rešen je da napravi strašan hit. Neće je štedeti, jer mora da opravda poverenje fanova koji su sve vreme pratili njihov sukob. On se oseća superiornije od nje jer je svoj uspeh stekao za kratko vreme, zarađuje velike pare, ali mu nije baš bilo pravo kada ga je prozvala - otkriva naš izvor i dodaje da Baka ima poseban pik na JK jer mu je rekla da je retardiran.

- Rekao je da će sad da joj pokaže ko je retardiran, samo dok izađe pesma - zaključuje izvor Kurira, dok Baka nije odgovarao do zaključenja broja. Ilić pevačicu nije poštedeo ni tokom verbalnog rata, kada su se međusobno vređali. Svađa je počela kada je Jelena rekla da jutjubera prate deca debili, što je njega izvelo iz takta.

- Pa ženo, ne možeš da budeš toliko luda! Bila si zvezda pre 60 godina, a sada možeš samo da gledaš mene. Kipiš, peniš, ne znaš gde biješ! Dajte joj vodu i šećer, vidite da se trese. Ja od tebe bukvalno pravim ime, moji fanovi nisu ni čuli ko je Jelena Karleuša - poručio joj je odmah Baka u video-snimku, pa mu je ona uzvratila da je retardiran.

foto: Marina Lopičić

Lukas ne voli jutjubera

Prase, srušiću ti kuću!

Aca Lukas takođe ne voli popularnog Baka Praseta, pa je za Pink.rs poručio: - Šta je napravio ovaj internet, svaki k*rac može da priča o svakom. Ne mogu... Ja se bavim svojim poslom, ja sam pevač, estradni umetnik. Ja u sukobu s nekim Prasetom? Ja jedino znam koja su tri praseta. Jedan onaj što ima kuću od slame i onaj pametniji, što ju je napravio od cigle. Recite Baka Prasetu da ja kada dunem i vatru sunem, da ću srušiti i njega i kuću. Pusti me Baka Praseta.

N. M.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja