VIŠE NE VERUJEM U BRAK! Tijana posle razvoda bez dlake na jeziku: Ćerki dala je OVO ime, a evo kakvi su joj sad PLANOVI!
Foto: Printscreen Amidži šou

otkrila

VIŠE NE VERUJEM U BRAK! Tijana posle razvoda bez dlake na jeziku: Ćerki dala je OVO ime, a evo kakvi su joj sad PLANOVI!

Pop kultura -

Glumački par Tijana i Slaviša Čurović u braku su dobili ćerku koju su nazvali Taja - žensko ime koje se smatra skraćenicom imena Tatjana, što znači Vatrena kraljica ili imena Tajana, čvrsta. Nakon razvoda, kako je istakla, ne planira više da se udaje, ali se svakako divi "retkim slučajevima koji opstaju uprkos svim nedaćama".

"Mislim da smo mi žene, kad smo rešile da se borimo za ravnopravnost, uticale na to da brak kao institucija izgubi vrednost. Nekada se znalo da muškarac ide u lov, a žena ostaje kod kuće da se brine o porodici i čeka muža da se vrati sa ulovom. Kada je žena rešila da izađe iz kuće i pomislila da sve može sama, bez njegove pomoći, muškarac se zbunio oko svoje uloge. No, sem što smo natovarile sebi na vrat previše obaveza, na neki način smo obezvredile muškarce i oni više ne znaju kako da se postave. Postali su grublji, u ovim vremenima izmešanih uloga malo je onih koji su nežni, brižni, džentlmeni. Divim se retkim slučajevima brakova koji opstaju uprkos svim nedaćama, ali, nažalost, ne verujem više u brak kao instituciju. Nikad ne reci nikad, ali gledajući iz ove perspektive, ne bih se više udavala", rekla je ona jednom prilikom, prenose domaći mediji.

foto: Printscreen Amidži šou

Kurir.rs, M.G/Blic/Foto: Printscreen Amidži šou

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track