SVI DETALJI NASTAVKA! Veliki povratak Bugara u Južnom vetru 2!
Foto: Promo/Aleksandar Letić

Nema tajni

SVI DETALJI NASTAVKA! Veliki povratak Bugara u Južnom vetru 2!

Pop kultura -

Prva klapa filma „Južni vetar 2“ pašće krajem jula, a drugi nastavak, kako Kurir saznaje, nosiće naslov „Ubrzanje“.

Akcenat u drugom delu će biti na novom šefu srpske mafije Petru Marašu i njegovom odnosu sa ženom, sinom, ocem i bratom.

U bioskopima 2021.

- U filmu „Južni vetar 2“ iz Amerike će se zbog problema vratiti Petrov mlađi brat Nenad. Odnos između braće biće posebno zanimljiv. U filmu će igrati jedan superstar iz Bugarske, čije ime ne mogu da otkrijem, jer nismo još potpisali ugovor - kaže Kurir Miloš Avramović.

Na kraju TV serije „Južni vetar“ Maraš je, podsetimo se, uspeo da se reši probleme i da pobije članove bugarske mafije, koji će verovatno sad tražiti osvetu. Prva klapa pašće 22. jula. U planu je snimanje 14 epizoda. Prve četiri biće napravljene od drugog dela filma, a zatim 10 potpuno. U drugoj sezoni serije biće mnogo više ženskih likova. - Želja mi je da u seriji imam Slobodu Mićalović i Natašu Ninković. Nadam se da ćemo premijeru filma moći da zakažemo za februar naredne godine, to bih jako voleo. Jedva čekam da publika vidi drugi deo priče - zaključuje reditelj.

Film i serija „Južni vetar“ nije samo projekat koji ima armiju fanova već je postao kulturološki i društveni fenomen.

U Srbiji nema čoveka od sedam do 77 godina koji nije čuo za Maraša, Baću ili Cara, seriju su prvi za emitovanje otkupili Rusi, a pregovori s Netliksom odloženi su za neki od sledećih nastavaka.

O Netfliksu

- Nije bio problem da se film „Južni vetar“ proda, ali nismo to želeli po svaku cenu. Razgovarao sam s ljudima u Turskoj koji rade za Netfliks i onda shvatiš da je Srbija u lošoj poziciji. Naš film je tada bio prodat širom sveta, a njihova ponuda je bila simbolična. Nije novac tu najveći problem. Mislim da će cela ova saga u budućnosti, kao franšiza, biti na Netfliksu, i da ćemo biti bolje tretirani, kao Česi ili neke serije iz regiona - izjavio je ranije za Kurir Avramović.

foto: Ana Paunković, Marina Lopičić, Damir Dervišagić

Kurir/Ljubomir Radanov/Foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track