SVE BIKOVIĆEVE BIVŠE: Miloš je ljubio poznate lepotice, a majku jedne je upoznao u KREVETU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

MNOGE JE OSVOJIO

SVE BIKOVIĆEVE BIVŠE: Miloš je ljubio poznate lepotice, a majku jedne je upoznao u KREVETU! (FOTO)

Pop kultura -

Miloš Biković poznat je po tome da ga žene obožavaju, a mnoge glumice pale su na njegov šarm.

Miloš je bio u vezi i sa koleginicom Anjom Alač, ćerkom poznate glumice Vesne Čipčić. Miloš i Anja su zajedno studirali, a kako se pisalo njihova ljubav rodila se iz prijateljstva. Bili su u vezi pre gotovo deceniju, a nakon raskida Anja se zabavljala sa glumcem Radovanom Vujovićem.

Kada su se ona i Radovan razišli, Anja i Miloš su 2015. godine obnovili romansu. Tada su uslikani zajedno u javnosti, ali nisu želeli da komentarišu svoj odnos.

foto: Instagram screenshot

Anja Alač i Miloš Biković i danas su u dobrim odnosima, a budući da imaju mnogo zajuedničkih prijatelja često se nađu u istom društvu.

Na samom početku svoje karijere Miloš je bio u vezi sa glumicom Brankicom Sebastijanović.

foto: Dragana Udovičić

Miloš i Brankica snimili su seriju koja priča o bračnom paru koji ne deli postelju, da bi priznali kako i u privatnom životu nisu imali intimne odnose, ali da u braku svakako to nameravaju da promene.

Biković nije krio vezu ni sa ruskom glumicom Aglajom Tarasovom. Iako su se mnogo voleli, Miloš Biković se obratio svojim prijateljima na društvenoj mreži Instagram, gde je svima poručio da su on i Aglaja raskinuli nakon jedne i po godine zajedničkog života.

foto: Profimedia

Ona je jednom prilikom ispričala neprijatnu situaciju koja im se u vezi dogodila. Naime, Miloš je snimao film u kojem je trebalo da ima intimnu scenu sa glumicom Ksenijom Rapoport, koja je zapravo Aglajina majka.

Miloš Biković i Barbara Tatalović

Poslednja devojka koju je mladi glumac predtavio javnosti je bila manekenka Barbara Tatalović, a razlog njihovog raskida nikada se nije saznao.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/Blic, Foto: Printscreen/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja