MUZIKA BOJI SVAKU EPIZODU MOČVARE: Pesme Kiša pada i Dole mrak oduševile fanove! (VIDEO)
Foto: Firefly Production

televizija

MUZIKA BOJI SVAKU EPIZODU MOČVARE: Pesme Kiša pada i Dole mrak oduševile fanove! (VIDEO)

Pop kultura -

Nakon tri nedelje prikazivanja TV serije Močvara privukla je veliku pažnju gledalaca, a podjednako interesovanje ima i originalna muzika iz ove serije.

Za samo nekoliko dana, od kada su postavljeni spotovi za numere „Dole u mraku“ i „Kiša pada trava raste“, obe numere imaju više od 100.000 pregleda na Youtube. Mnogobrojni pozitivni komentari na društevnim mrežama uglavnom su jedistveni u oceni da je muzika uspela da ostavi trag i dočara pravu atmosferu serije.

Milena Marković
Milena Markovićfoto: Ana Paunković

Obe numere potpisuje kompozitor Vojislav Aralica, a tekst za „Dole u mraku“ napisala je scenaristkinja Milena Marković, dok pesmu izvodi Jelene Petošević. Ostale numere koje se nalaze na soudtracku TV serije Močvara izabrao je reditelj Oleg Novković, koji je naglasio da ove pesme na pravi način doprinose građenju likova gde svaki od njih nosi duboke tragove iz prošlosti sa kojima se suočava.

TV serija „Močvara“ zajednički je projekat produkcijske kuće Firefly i Telekoma Srbije, koji kroz 10 epizoda prati potragu za serijskim ubicom i stara prijateljstva protkana zločinima i tajnama.

Pored Gorana Bogdana u glavnoj ulozi, ostale role su poverene Stefanu Trifunoviću, Jani Bjelici, Borisu Isakoviću, Dejanu Dediću, Nadi Šargin, Marti Bjelici, Dubravki Kovjanić, Bojanu Žirović, Mioni Marković, Svetlani Bojković, Ani Franić, Tamari Dragičević, Milutinu Milošević, Olgi Odanović i drugima.

Kurir.rs/ Foto: Firefly

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track