Kako jesen stupi na scenu i letnje sunce izgubi sjaj: Novogodišnje odluke! Doviđenja 2020. godini!
Foto: Promo

Kako jesen stupi na scenu i letnje sunce izgubi sjaj: Novogodišnje odluke! Doviđenja 2020. godini!

Žena -

Kako jesen stupi na scenu i letnje sunce izgubi sjaj, subjektivan osećaj je da je još jedna kalendarska godina u završnoj fazi. Ukoliko u obzir uzmete i to da je 2020. godina bila drugačija od svih godina koje pamtimo, to i nije loša stvar. Hop Hop Hop, praznici nam stižu!

Trenutno jeste oktobar, ostalo je dosta vremena do kraja godine, ali nas to ne sprečava da novogodišnje odluke pišemo već danas ukoliko se tako i osećamo! Zašto 2021. godina ne bi trajala 15 meseci?

Po tradiciji novogodišnjih praznika, svake godine, pisanjem novogodišnjih odluka se rešavamo loših stvari i počinjemo život ispočetka. Počnite duboko iz srca, pređite sve navike kojih ne možete da se otarasite. Sve probleme posmatrajte kao izazove, a sve želje pretvorite u planove! Na kraju, rešite se onih stvari iz ormana koje baš nikada ne obučete, a za 2021. godinu ostavite mesta za novu obuću kojom koračate u bolji dan!

Napišite rezolucije, budite istrajni, a za cipele, čizme, martinke, snegarice, gležnjače, šunjalice, oksfordice i patike, posetite Hop Hop Shop® na ovom linku ukoliko ste iz Srbije ili ovom iz inostranstva!

foto: Promo

Pozivamo vas da zapratite Hop Hop Shop® Instagram profil. U periodu uoči praznika, svoje novogodišnje odluke možete upisivati u komentarima ispod omiljenih Hop Hop Shop® modela, a oni će kao i svake godine odabrati 10 najkreativnijih komentara i nagraditi Vašim omiljenim modelom obuće iz njihove ponude!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track