MILOŠA BIKOVIĆA NAPALI DA JE UDBAŠKI PROJEKAT I NIKAKAV GLUMAC: Nije hteo da im čuti, majstorski im odgovorio i UĆUTKAO!
Foto: Printscreen/Instagram

napadi na tviteru

MILOŠA BIKOVIĆA NAPALI DA JE UDBAŠKI PROJEKAT I NIKAKAV GLUMAC: Nije hteo da im čuti, majstorski im odgovorio i UĆUTKAO!

Pop kultura -

Miloš Biković veoma je aktivan na Tviteru, gde neretko odgovara na komentare pratilaca.

Ovog puta, popularni glumac dobio je negativan komentar od jednog tviteraša, a odmah je usledio odgovor.

- Miloš Biković je projekat udbaško komunističkih odnosa sa SSSR-om.. Nikakav glumac - glasio je tvit jednog korisnika, a Biković je odgovorio u svom stilu.

- Jeste brate. Provalio si me. Inače, mi smo sekta vanzemaljaca (reptiloida) koja se krije iza farmako mafije i zajedno sa ustašama i štrumfovima hoćemo da odvojimo Vojvodinu i pripojimo je Venecueli - ogovorio je Miloš.

Inače, Miloš Biković je izabran za najpopularnijeg glumca u Rusiji u 2020. godini, na listi sajta kino.mail.ru, najvećoj bazi podataka za filmove i serije u Rusiji, nalik IMDB-u.

Miloš je godinama stvarao uspešnu karijeru u Rusiji. Na pitanje da li je razmišljao da se tamo preseli za stalno, Biković je nedavno odgovorio:

"Ja sam živeo tamo dve godine, ali sam se vraćao ovde da igram predstavu. Mogu ja to sada da uradim. Imam tamo toliko posla, da uopšte ne dolazim ovde i ne bih stigao sve. Ja sam deo ove kulture i ona je deo mene. Ne mogu ja da postanem Rus, koliko god se osećao tamo kao da sam kod kuće. Ja sam deo istovremeno jedne i druge kulture, ali ne mogu da se odreknem toga što sam ja. To bi bilo neprirodno."

Glumac je nedavno otkrio i da je preležao korona virus, te da je imao lake simptome.

PRIDRUŽITE SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

kurir.rs

BONUS VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track