SLAVNI KUVAR NAPLAĆUJE BEZOBRAZNO SKUPO DORUČAK 2 jaja, 3 parčeta slanine čak 2.400 DINARA pa PONIZIO sve koji nemaju to da plate
Foto: AP, Printscreen Tviter

skupo

SLAVNI KUVAR NAPLAĆUJE BEZOBRAZNO SKUPO DORUČAK 2 jaja, 3 parčeta slanine čak 2.400 DINARA pa PONIZIO sve koji nemaju to da plate

Pop kultura -

Gordon Remzi, čuveni kuvar i televizijska zvezda, u septembru je meni svog luksuznog restorana u Londonu obogatio "klasičnim engleskim doručkom".

Ipak, većina gostiju ostala je razočarana ovim tradicionalnim specijalitetom - bili su neprijatno iznenađeni nedostatkom pojedinih namirnica, veličinom porcije, ali i cenom! Naime, ovaj obični doručak košta čak 19 funti (oko 2. 400 dinara).

Za taj novac poješćete dva jaja, jednu kosasicu, malo slanine, kolut grilovanog paradajza, pečurke i mali sos od zapečenog pasulja.Paprena cena doručka razljutila je korisnike društvenih mreža, te je Remzi trpeo kritike na svoj račun mesecima unazad. Sad je konačno rešio da progovori o ovom obroku koji košta kao "suvo zlato".

"Stojim iza njega čvrsto. Kunem se u njega. Bez problema bih ga izabrao i za poslednji obrok. Ovo je pravi engleski doručak pojačan zapečenim pasuljem", istakao je proslavljeni kuvar.

On je dodao i da su oni koji kritikuju doručak, a nije birao reči za ljude kojima smeta cena.

"Znate šta? Ako vas brine cena, onda doručak sebi j**** ne možete da priuštite", dodao je.

Remzi se nije libio ni da odgovori onima koji su mu poslali fotografije engleskog doručka iz drugih restorana - daleko bogatijeg i jeftinijeg. On je prosto odgovorio: "Ja to zovem klasičnim engleskim infarktom".

PRIDRUŽITE SE KURIR VIBER ZAJEDNICI

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track