BIZARNI ODNOSI U PORODICI ČUVENOG REŽISERA: Vudi Alen OŽENIO jednu poćerku, a terete ga da je seksualno zlostavljao drugu!
Foto: Profimedia

šta će biti, biće

BIZARNI ODNOSI U PORODICI ČUVENOG REŽISERA: Vudi Alen OŽENIO jednu poćerku, a terete ga da je seksualno zlostavljao drugu!

Pop kultura -

Dokumentarac koji će se uskoro pojaviti bi trebalo da osvetli veoma bizarne stvari u porodici Vudija Alena i njegove bivše žene Mije Ferou. U njemu poćerka Dilan tvrdi da je očuh seksualno zlostavljao 1992. godine, kada je imala 7 godina.

U dokumentarcu će biti prikazani i neki telefonski razgovori koje je Ferou tajno snimila, a pogotovu onaj u kome priča kako se ćerka Dilan ne oseća dobro posle navodnog incidenta. Navodi se da će konačno stvari izaći na videlo jer je dokumentarac pun izjava i svedočenja mnogih ljudi koji su bitni za ceo slučaj navodnog zlostavljanja.

Vudi Alen
foto: Profimedia

Sun Ji Pervin (50) je žena slavnog režisera (85), ali pre toga je bila njegova poćerka koju je odgajao sa tadašnjom ženom, glumicom Miom Ferou (76) koja ju je usvojila iz Koreje sa tadašnjim suprugom Andre Previnom. Mia inače ima 14 dece, što biloške, što usvojene.

Vudi je 1992. godine raskinuo vezu sa Mijom i uplovio u vezu sa Sun-Ji. Mija je kasnije tvrdila da su njih dvoje bili u vezi mnogo ranije, što je zaključila prema nagim fotografijama Sun-Ji koje je pronašla u njegovom stanu i koje je fotografisao Vudi. Alen i Ferou su bili u vezi od 1979. godine i sledeću deceniju su proveli u poslovnom i porodičnom uspehu. Međutim, sve se promenilo kada je Mija terala Sun Ji da ide na košarkaške utakmice sa Vudijem - njemu je trebalo društvo, a ona je bila veoma introvertna pa je mislila da će je na taj način malo osloboditi. Međutim, oni su uplovili u aferu i nedugo zatim se sve srušilo, a porodični odnosi su zauvek narušeni.

Sun-Ji i Vudi Alen bili su u vezi do 1997. godine, a zatim su se venčali i trusili se da ne budu u oku javnosti.

Vudi Alen
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Daily Mail)

BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track