Najnovije vesti

NOSA KESE, NAMIRNICE I PAZARI NA KALINIĆU! Komšije sa Vračara skroz razotkrile Ninu Janković i svi se slažu u JEDNOM
Foto: Nemanja Nikolić

skromna i povučena

NOSA KESE, NAMIRNICE I PAZARI NA KALINIĆU! Komšije sa Vračara skroz razotkrile Ninu Janković i svi se slažu u JEDNOM

Pop kultura

Glumica Nina Janković porodično gnezdo svila je u prestonici, nadomak Kalenić pijace, gde živi sa suprugom Matejom Dičićem i njihovim naslednikom, a komšije su ispričale kako ih oduševljava njena skromnost i vedrina.

- Nina je izuzetno vaspitana i fina, blage naravi. Kad je vidite ovako u priodnom izdanju i bez šminke, deluje kao devojčica, nikad je nisam čula da je povisila ton na dete. Često šeta po kraju, sinčića u kolica pa u park ili obilazak. Potpuno je prizemna i normalna, stalno sa osmehom, nema kod nje te nadobudnosti koju javne ličnosti mogu da imaju. Viđala sam je ranije i kako ide iz nabavke, nosi namirnice, kese. Sad je manje srećem, pandemija je pa se zasigurno dosta više pazi nego ranije. Čula sam da je trudna i da će imati još jednu prinovu, mnogo mi je drago - priča nam gospođa iz Nininog komšiluka, dok se sa njom slaže i stariji gospodin.

Nina Janković
foto: Nemanja Nikolić

- Znam Ninu i divna je, celu plejadu tih mladih glumaca znam, iako ne živim u Beogradu, sad sam stigao iz Pariza.

 Deluje da je glumica redovna mušterija na Kaleniću.

 - Nina dolazi na pijacu, ali je nema u poslednje vreme. Kupuje ovde voće i povrće, ali i cveće, deluje da ga baš voli. Jednom je i kod mene kupila, mislim da su bile lale - kroz osmeh priča prodavačica dok pokazuje sveže cveće.

U obližnjem kafiću kažu kako je Nina ljubitelj kafe za poneti.

- Ima malo dete, lakše joj je da ponese kafu i ispija je u parku dok se mališan igra. Ne sedi često unutra - priča konobar, dok starija gospođa kroz osmeh priznaje da popularnu glumicu u više navrata nije prepoznala.

- Pravo da vam kažem kad sam videla Ninu nisam ni shvatila da je to ona, unuka me pitala da li je prepoznajem iz serija. Sasvim fina devojka, tiha. Ne mari kad je ljudi zagledaju, nasmeje se, slika se sa mladima kad joj traže. Suprug joj pomaže oko sina. Znam da je trudna, što više potomaka im želim.

Deluje da Ninu komšije vole, a kako smo saznali, ovaj kraj Beograda postao je sve traženiji među javnim ličnostima.

- Vidim Ninu nekad kako šeta sa suprugom. Ima tu poznatih dosta, često ih uočim kad sede po kafićima.

Nina Janković
foto: Nemanja Nikolić

Bonus video:

NJIH 12 SPAVALO U JEDNOJ SOBI BEZ GREJANJA! Roditelji ih ređali po PODU: Bili smo kao štenci kad se ušuškaju (KURIR TELEVIZIJA)
02:03

NJIH 12 SPAVALO U JEDNOJ SOBI BEZ GREJANJA! Roditelji ih ređali po PODU: Bili smo kao štenci kad se ušuškaju (KURIR TELEVIZIJA)

kurir.rs/blic 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...