SOFIJA TVRDI DA POMOĆU HOROR TESTA MOŽETE OTKRITI PSIHOPATU! Zažmurite i zamislite jezivu ŠUMU! Ko vam se prišunjao IZA LEĐA?
Foto: Profimedia

NAJEŽIĆETE SE

SOFIJA TVRDI DA POMOĆU HOROR TESTA MOŽETE OTKRITI PSIHOPATU! Zažmurite i zamislite jezivu ŠUMU! Ko vam se prišunjao IZA LEĐA?

Zanimljivosti -

Korisnica Sofija Boi podelila je video u kojem je odmah na početku naglasila da nije psihijatar niti psiholog i da ovaj test nije merodavan za davanje dijagnoze, pa i da niko ne treba da se zanosi zbog rezultata.

Ona je tražila da zatvore oči i zamisle da šetaju kroz jezivu šumu dok im srce lupa i čuju razne zvuke oko sebe.

"Najednom osetite disanje iza sebe i okrećete se u strahu da biste saznali o čemu se radi", rekla je u videu i ponudila moguće odgovore:

- divlja životinja

- bleda osoba suprotnog pola

- senka

- pas

- ogromna buba

- ništa

Ekipa u komentarima ponudila je svoje odgovore, u kojima su spominjali sve od zastrašujućih figura do klovna, no treba da se zabrinete samo ako ste videli psa!

"Ovde piše da ljudi koji poseduju psihopatske tendencije najčešće kažu da vide psa. Psiholozi ne znaju zašto, ali ovo je jedan od razloga. Takav odgovor može biti pokazatelj maskiranja jer psi ne predstavljaju pretnju. Na taj način psihopate pokušavaju da manipulirišu osobom koja sprovodi intervju, odnosno vide intervju kao pasivni objekt kojim se može manipulisati", objasnila je Sofija.

Kurir.rs/K.Đ/Net.hr

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track