GAZI 6. DECENIJU, A IZGLEDA KAO MLADIĆ: Leni Kravic objavio vrelu fotku i sve žene su pale u NESVEST zbog njegovih TRBUŠNJAKA!
Foto: Profimedia

seks simbol

GAZI 6. DECENIJU, A IZGLEDA KAO MLADIĆ: Leni Kravic objavio vrelu fotku i sve žene su pale u NESVEST zbog njegovih TRBUŠNJAKA!

Pop kultura -

Leni Kravic je objavio fotografiju na društvenim mrežama i žene širom sveta su pale u nesvest koliko dobro izgleda. On je oduvek važio za seks simbol, ali kako godine prolaze, njegov seksipil se ne umanjuje, čak naprotiv.

Američki pevač je nedavno napunio 56 godina, a njegovi prijatelji i fanovi bili su oduševljeni njegovim izgledom. Isklesani trbušnjaci i zategnuto telo. Zelenilo, palme u pozadini i kokos koji Leni seče samo su dodatno ulepšale fotografiju.

„Zašto nema emodžija koji padaju u nesvest?“, „Cilj mi je da budem kao ti“, "Kako još uvek izgledaš ovako?" „Ne mogu da prebolim činjenicu da ovaj tip ima 56 godina“, "Magični Leni, želim ti lep dan!", "Hvala Leni za novi fotku za telefon" su neki od komentara kojih je bilo dosta i skoro svaki je hvalio njegov neverovatan izgled.

Leni Kravic je bio u braku sa glumicom Lisom Bone koja mu je rodila ćerku Zoi i koja je takođe glumica. Kada je u pitanju dobar odnos posle razvoda, njih dvoje prvi padaju na pamet. Nisu se svađali, nisu imali ružnih reči jedno za drugo, a čak su strani mediji izveštavali da je dobar prijatelj sa Džejson Momoom, sadašnjim mužem Lise Bone.

Dzejson Momoa, Leni Kravic
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO:

03:14

Aleksandar Vučković otkrio „tamnu stranu“ glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track