ČUVALA JE STRAŠNU TAJNU 15 GODINA: Džesika je patila posle RAZVODA i nije mogla da veruje koliko brzo je Nik našao DRUGU ženu!
Foto: Profimedia

otvorila se

ČUVALA JE STRAŠNU TAJNU 15 GODINA: Džesika je patila posle RAZVODA i nije mogla da veruje koliko brzo je Nik našao DRUGU ženu!

Pop kultura -

Pevačica i modna dizajnerka Džesika Simpson se otvorila u svojim -memoarima "Open Book”. Ona je, između ostalog, pisala i o razvodu kroz koji je prošla s Nikom Lašejom.

U to vreme, javnost je bila veoma zainteresovana za njihovslučaj, a pogotov fanovi njihovog MTV šoua „Mladenci: Nik i Džesika”. Kako je objasnila, svako je otišao na svoju stranu 2006. godine, a Niku je trebalo svega nekoliko meseci da uplovi u romansu sa Vanesom Minilo, sada Lašej, kako su završili i u braku. On i Vanesa su se venčali 20111. godine i dobili troje dece: sina Kamdena, ćerku Bruklin i sina Feniksa.

Džesika Simpson
foto: Profimedia

Džesika je saznala za novu ljubav bivšeg supruga, bila je slomljena i nije mogla da veruje da mu je tako malo trebalo, pošto joj se tek nedavno i samoj kleo u velika osećanja. U svom dnevniku koji je objavljen u memoarima iz 2020.godine, pisala je:

– Već si sa drugom? Izgleda da si zaboravio našu ljubav u potpunosti. Neverovatno je koliko sam tužna. Sama sam i u mraku, nemam na koga da se oslonim.

U novoj verziji memoara detaljno je opisala propast svog tada četiri godine dugog braka, koji je i javno počeo da se raspada tokom šoua, u kom su njih dvoje bili glavni akteri.

Džesika Simpson
foto: Profimedia

- Ne verujem da nas je samo taj šou upropastio. Bili smo super i ispred i iza kamera. Najbolji dok zajedno pevamo. Tada bih se osećala kao da smo kod kuće. Ali, što se tiče samog šoua, nije bio glavni krivac. I tokom istog smo se mi zabavljali, dok naprosto zabava nije „otišla na vrata”. Dok nas nisu snašli problemi materijalne prirode - ispričala je Džesika.

Ona je danas gospođa Džonson, udata je za bivšeg NFL igrača Erika Džonsona sa kojim se venčala 2014. posle 4 godine zabavljanja. Par ima i troje dece.

U memoarima se osvrnula i na tešak period u svom životu kada su je ismevali zobg tela i što je nosila džins sa visokim strukom, pominje i seksualni napad kada je bila dete i posledice koje je to ostavilo na nju od preteranog korišćenja alkohola i tableta.

(Kurir.rs/A.M./Today)

BONUS VIDEO:

00:09

DOK LUKA IGRA U NEMAČKOJ, SOFIJA TROŠI U ŠPANIJI! Manekenka pokazala kako se snalazi u kupovini sa bebom, pune ruke posla! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track