HAJDI KLUM U NASTAVKU SERIJE SEKS I GRAD? Da li je ona nova Samanta?
Foto: Profimedia

SAMO ŠALA ILI JE IPAK BILA OZBILJNA?

HAJDI KLUM U NASTAVKU SERIJE SEKS I GRAD? Da li je ona nova Samanta?

Pop kultura -

Najpoznatiji nemački model Hajdi Klum na svom profilu na Instagramu, iznenadila je svoje pratioce fotografijom na kojoj je pozirala sa zvezdama serije "Seks i grad" i napisala da će ona zameniti Kim Katral u ulozi Samante Džouns.

Hajdi Klum
foto: Printskrin/Instagram

- Kako se kaže Samanta na nemačkom? Bilo je tako teško održati ovo iznenađenje, ali konačno mogu podeliti da se pridružujem novoj sezoni "Seks i grada"! Jedva čekam da popijem koji koktel "kozmo" i prošetam Manolo Blanik cipele sa ovim neverovatnim damama - napisala je Klumova i oduševila milione svojih fanova.

Ipak, ona je posle nekoliko sati objavila i video i u opisu napisala da se samo šalila, s obzirom da je bio 1. april.

Kim Katral, Seks i grad
foto: Profimedia

- Samo se šalim. Prvoaprilska šala - napisala je Hajdi, međutim, njoj fanovi serije i dalje ne veruju i tvrde da je sve istina, samo što još ne sme da objavi detalje o svojoj ulozi, ali i da je Hajdi kao stvorena za ovu ulogu.

Podsetimo, u novom "Seks i gradu", pratićemo avanture Keri (Sara Džesika Parker), Mirande (Sintija Nikson) i Šarlot (Kristen Dejvis) u njihovim 50-im godinama. Kao što je poznato, neke likove u ovom ostvarenju ipak, nećemo gledati, poput Samante, Zverke i Stiva Brejdija.

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:14

MILOŠ BIKOVIĆ POKAZAO ŠTA RADI U SEOSKOM AMBIJENTU! Glumac snimkom raznežio mnoge, uživa u društvu životinja: Jednu je i NAHRANIO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track