BORIS NAS JE SVE PO KUĆI ZASMEJAVAO KAO SLOBODAN MILOŠEVIĆ: Jasna Đuričić ovako vidi hit seriju PORODICA
Foto: Jovo Marjanović

Pohvale

BORIS NAS JE SVE PO KUĆI ZASMEJAVAO KAO SLOBODAN MILOŠEVIĆ: Jasna Đuričić ovako vidi hit seriju PORODICA

Pop kultura -

Slobodan Milošević bio je poznat kao zatvoren čovek i političar, koji se nije preterano eksponirao u javnosti, pa je zbog toga serija "Porodica", čije emitovanje je zavšreno u petak na RTS i Superstar TV, publicu dalo dobar uvid u njegov skriveni porodični život.

Bivšeg predsednika Srbije i Jugoslavije sjajno je odigrao Boris Isaković, a njegova supruga Jasna Đuričić u ekskluzivnom intervjuu za Kurir podelila je sa nama svoje utiske o priči koja prati njegovo hapšenje.

"Mislim da je serija pravo osveženje na našoj televiziji. Priča izaziva mnoge komentare, što je dobro. Sve pohvale za reditelja Bojana Vuletića i čitavu ekipu "Porodice", izjavila je Jasna.

serija Porodica, Slobodan Milošević, Boris Isaković
foto: Promo

Ona nam je otkrila da je Boris i kod kuće vežbao svoju ulogu i bio u liku Slobodana Miloševića.

"Bilo je duhovito. Smejali smo se", konstatovala je glumica.

Za Jasnu Đuričić njene kolege kažu da je najveća srpska glumica danas. Odavno je ispisala istoriju srpskog teatra kao najmlađa dobitnica priznanja Dobričin prsten i sa četiri osvojene Sterijine nagrade, a sada će s novim filmom "Quo vadis, Aida?" biti možda prva umetnica u novijoj istoriji s ovih prostora sa Oskarom u rukama. Publika i dalje hrli u Bitef da vidi predstavu "Lepa Brena prodžekt" (izvođenja su zakazana za 8. i 27. april), u kojoj je Jasna Đuričić u ulozi slavne pevačice, a možete je vidi i na daskama Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Scena iz predstave Mamu mu j... ko je prvi počeo
Scena iz predstave Mamu mu j... ko je prvi počeofoto: ATA images

Kurir.rs, Lj. Radanov

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track