BRED PIT, HALE BERI, FORD I VITERSPUN OVOGODIŠNJI VODITELJI OSKARA: Sve je spremno za dodelu filmskih nagrada!
Foto: Profimedia

ODLUČENO

BRED PIT, HALE BERI, FORD I VITERSPUN OVOGODIŠNJI VODITELJI OSKARA: Sve je spremno za dodelu filmskih nagrada!

Pop kultura -

Ovogodišnja dodela Oskara biće drugačija u odnosu na prethodne godine zbog pandemije korona virusa, a neki od voditelja svečanosti biće Bred Pit, Hale Beri, Harison Ford i Riz Viterspun.

Bred Pit
foto: Printscreen YouTbe

Dodela prestižnih filmskih nagrada održaće se 25. aprila u Los Anđelesu, objavila je Akademija filma, umetnosti i nauke, a prenosi "Pipl", a plan je da veče izgleda više poput filma, a manje poput TV emisije. Bred Pit, Hale Beri, Harison Ford i Riz Viterspun samo su neke od slavnih osoba koje će ove godine učestvovati kao voditelji u 93. po redu svečanosti. Uz njih su na listi prezentera još neka velika imena glumačke i modne scene.

Pitu, prošlogodišnjem dobitniku Oskara u kategoriji za najboljeg glumca u sporednoj ulozi pridružiće se i ostali dobitnici prestižnih nagrada iz 2020. godine, Rene Zelvager, Hoakin Finiks i Laura Dern.

Producenti su nominovanima ove godine poslali pisma u kojima od njih traže da fizički prisustvuju ceremoniji. To znači da, za razliku od ostalih svečanosti dodele nagrada, poput BAFTA-e i Zlatnih globusa, 25. aprila nećemo gledati komunikaciju glumaca i voditelja putem Zooma.

Za one koji iz bilo kojeg razloga neće moći da prisustvuju svečanosti dodele nagrada, Akademija će je preuzeti umesto nagrađenog umetnika.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track