DA SE BEOGRAD PITAO MIODRAG NE BI BIO GLUMAC: Akademiju jedva upisao, a malo ko zna da je OVO NJEGOV SIN i veliki je glumac
Foto: Damir Dervišagić

očevim stopama

DA SE BEOGRAD PITAO MIODRAG NE BI BIO GLUMAC: Akademiju jedva upisao, a malo ko zna da je OVO NJEGOV SIN i veliki je glumac

Pop kultura -

Miodrag Krivokapić jedan on naših najcenjenijih glumaca, ali malo je poznato da je njegovim stopama pošao i njegov sin Bojan Krivokapić.

On se proslavio sa prvom ulogom Momčila Đokića Gusara u filmu "Montevideo, bog te video", a zatim je osvojio srca publike u seriji "Istine i laži".

Bojan ne voli da eksponira svoju privatnost. Rođen je u Beogradu pre 35 godina, u rodnom gradu diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti. Stalni je član Narodnog pozorišta u Beogradu.

Bojan Krvokapić
foto: Nemanja Nikolić

Bojan je oženjen i sa suprugom Taisom ima ćerku Nevenu i sina Bogdana.

— Moji roditelji Svetlana i Miodrag, kao i Taisini Tatjana i Mladen jedva čekaju da se s njom druže, kažu da im ona daje veliku injekciju sreće. I stric Damjan i ujak Stefan pokazuju veliku želju i interesovanje da pripomognu kad god je potrebno. Nevena je sad svima na prvom mestu, što je potpuno normalno i prirodno — rekao je glumac u jednom intervjuu nakon rođenja prvog deteta.

Osim što mu daje savete kada je reč o poslu, Bojan sa ocem Miodragom često razgovara i o braku.

- Baš sam pre neki dan pričao sa ocem Miodragom kako mi dani brzo prolaze otkako sam u braku. Dok sam trepnuo, čini mi se, prošao je mesec. Taisa i ja smo živeli godinu zajedno pre venčanja. Ovo je samo nova dimenzija našeg odnosa. Kod mene se, zasad, ništa nije promenilo, jedino možda to što sad nosim burmu i što bi trebalo da se ponašam malo ozbiljnije - rekao je glumac tada.

Miodraga 3 puta pokušavao da upiše akademiju

Glumački doajen Miodrag Krivokapić raduje se svakom snimanju u Zagrebu, gde je proveo najlepše godine. Imao je 22 godine kad je tu upisao Akademiju. Zagreb mu je, kaže, dao vizu za posao i ostao je tu tu da živi sledećih 20 godina. Nema, ističe, boljih godina od 22. do 42. Najbolje su u svakom smislu. Na zagrebačku Akademiju došao je nakon što su ga na beogradskoj tri puta odbili. Kasnije se, prisetio se, jedan profesor hvalio kako nije primio danas velike glumce, Krivokapića i Mirjanu Karanović.

Miodrag Krivokapić
foto: Printscreen

kurir.rs

Bonus video:

00:15

SAMO NEK JE VESELO: Glumac slavi 30 rođendan na SPLAVU, a najviše uživa njegova koleginica! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track