Najnovije vesti

Za sve naše ljude u inostranstvu usluga televizije po super ceni
Foto: Promo

Za sve naše ljude u inostranstvu usluga televizije po super ceni

Zabava
Mtel
foto: Promo

Usluga MTEL TV kreirana je za sve vas koji živite daleko od svoje domovine, a želite da ostanete u kontaktu sa dešavanjima iz vašeg kraja i da pratite kvalitetan TV sadržaj.

Svi MTEL TV paketi sadrže više od 270 TV kanala sa Balkana među kojima su i ekskluzivni, poput RTS-a, Hayat-a, BN-a, Federalne TV, RTRS-a, OBN-a, ATV-a, K3 TV kanala, zatim, specijalizovani sportski, turistički, edukativni, zabavni, filmski, serijski i muzički kanali. U MTEL Video klubu možete da gledate najaktuelnije serije kao što su Jedini izlaz, Porodica, Tajna vinove loze, Moj prijatelj, Igra sudbine i mnoge druge.

Pored vrhunskog sadržaja, MTEL je pripremio i akcije uz koje dobijate mnogo više i od onoga što možete da zamislite! Ekskluzivan sadržaj, besplatne premijere najgledanijih domaćih serija, filmova i spotova, pravo prenosa utakmica domaćih sportskih manifestacija, visok kvalitet usluge i još mnogo toga!

Plati 2, gledaj 4 meseca jedna je od novih akcija MTEL-a uz koju možete da gledate sve što volite!

Sa akcijom Plati 6, gledaj 12 meseci zabava traje godinu dana uz veliku uštedu! U okviru ove akcije set top box uređaj (tv risiver) dobijate za samo 1 EUR!

Pored značajne uštede, svi korisnici Double i Max paketa, mogu besplatno da gledaju najnovije serije i više od 300 filmova iz našeg Video kluba!

Izaberite paket koji odgovara vašim potrebama i onima koje volite i uživajte u najboljem TV sadržaju. Ukoliko vam je potrebna konsultacija oko izbora paketa ili imate dodatna pitanja, kontaktirajte MTEL korisničku podršku koja je dostupna sedam dana u nedelji, 365 dana u godini.

Više informacija o MTEL TV ponudi pročitajte OVDE.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...