00:54

SUZDRŽITE SE OD PREJEDANJA MESOM I PREBIJANJA ALKOHOLOM, GOSPOD JE U GROBU: Viktor Savić OŠTRO se obratio svima koji slave 1. MAJ!

važna poruka

SUZDRŽITE SE OD PREJEDANJA MESOM I PREBIJANJA ALKOHOLOM, GOSPOD JE U GROBU: Viktor Savić OŠTRO se obratio svima koji slave 1. MAJ!

Pop kultura -

Viktor Savić savetovao je svoje pratioce na Instagramu da ne jedu meso i ne piju alkohol za 1. maj, s obzirom da je u isto vreme i praznik Velika subota pred Uskrs.

Glumac je obrazložio zbog čega svi treba da budu skromniji na današnji dan i to u videu na Instagramu.

"Apelujem na sve vas koji se nazivate hrišćanima, ali i na vas koji se ne nazivate tako, ali u određenim životnim trenucima, kada vas stegnu nevolje, nesreće, muke, tuge, se ipak pomolite Bogu, da se za ovaj 1. maj suzdržite od prejedanja mesištem i od prebijanja alkoholom. Ove godine 1. maj pada na Veliku subotu, to je dan kada se naš gospod, koji se zbog nas dragovoljno žrtvovao, nalazi u grobu. S obzirom da odmah sutradan, u nedelju, ide Vaskrs, a nakon toga ponedeljak i utorak koji će biti neradni dani, predlažem da slavlje ipak odložite za te dane", rekao je glumac.

Viktor Savić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

02:43

Zoran Pajić u Pulsu Srbije popularan na društvenim mrežama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track