ODBIJALA SAM RAD NA TELEVIZIJI DO 31. GODINE: Hana Selimović imala je dobar razlog za to, a gledaćete je u nastavku te priče!
Foto: Damir Dervišagić

Moje prvo... pojavljivanje u seriji

ODBIJALA SAM RAD NA TELEVIZIJI DO 31. GODINE: Hana Selimović imala je dobar razlog za to, a gledaćete je u nastavku te priče!

Pop kultura -

Glumica Hana Selimović godinama suvereno vlada pozorišnim scenama širom bivše Jugoslavije i jedna je od najmlađih dobitnica Sterijine nagrade u njenoj istoriji. Međutim, prvi put je na televiziji zaigrala tek u 31. godini i to u domaćoj seriji "Besa", čije nastavak se uveliko snima u Beogradu.

- Moj izbor je bio da me nema na televiziji. Dobijala sam ponude i ranije, ali nisam osećala serije kao svoj teren i materijal kojim želim da se bavim. Sada, kada je serijski program u Srbiji napredovao i kad mu drugačije pristupamo, rekla sam zašto da ne - izjavila je Hana svojevremeno za Kurir.

Miloš Timotijević, serija Besa, glumac
foto: Aleksandar Letić

U seriji "Besa" glumica raskošnog talenta sjajno je odigrala inspektorku Divnu, koja je najbliži saradnik Petrita Kocija, čoveka koji vodi glavnu reč unutar tima, a tumači ga Miloš Timotijević. Kolega s ovog uspešnog projekta Tonija Džordana ponovo joj je partner, i to u pozorištu, u novom hitu Ateljea 212 predstavi "64".

Hana Selimović, Atelje 212, Miloš Timotijević
foto: Boško Đorđević

Kurir

Bonus video:

00:09

DA LI IKO MOŽE DA OBJASNI ŠTA RADIŠ TU?! Hana Selimović ima baš nestašnu macu, zna svaki kutak njenog doma, ali ima i tajno mesto

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track