GLEDALI SMO JE U SERIJI SLOŽNA BRAĆA: Konobarica Srebra ne bavi se više glumom, a Nele Karajlić otkriva gde je danas i šta radi
Foto: Nemanja Nikolić

nismo je zaboravili

GLEDALI SMO JE U SERIJI SLOŽNA BRAĆA: Konobarica Srebra ne bavi se više glumom, a Nele Karajlić otkriva gde je danas i šta radi

Pop kultura -

Serija "Složna braća" nastala je 1995. godine, a na jesen dobija svoj nastavak.

Ekipa Kurira družila se proteklog vikenda s ekipom na snimanju u studiju u Šimanovcima, a svoj autorski pečat u nastavku i dalje daje Dr Nele Karajlić.

U drugoj sezoni serije igra Nataša Ninković, a glumica s istim imenom i prezimenom igrala je u prvom delu konobaricu Srebru, ali su to dve različite osobe.

Nataša Ninković, Serija Složna braća
foto: Printscreen

- Poklopilo se. Ne mogu se snimati "Složna braća" bez neke Nataše Ninković. Srebra je u Hjustonu. Odmah nakon snimanja serije dobila je papire za iseljenje. Srećno je udata i ima dvoje dece. Nataša ne igra konobaricu, već jednu ambicioznu poslovnu ženu iz zapadnog Mostara i zove se Vikica Ćoško - objasnio je Nele.

Serija Složna braća
foto: Nemanja Nikolić

Producent "Složne braće" je Telekom Srbija, dok je izvršna produkcija poverena ETM produkciji. Serija će se prikazivati na Superstar televiziji, kao i na RTS ili nekoj drugoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Ekipa će raditi do kraja jula, a u planu je da se snimi 12 nastavaka.

Kurir.rs/ Ljubomir Radanov

Bonus video:

01:08

KULTURA JE KLJUČ JEDNOG NARODA! Nele Karajlić: Narod se ne prepoznaje po BDP, nego po pesmama (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track