U 18. GODINI VEĆ JE NOSIO ŠTIKLE I VRTEO SE OKO ŠIPKE: Pogledajte ludi striptiz pobednika Evrovizije na početku karijere
Foto: Printscreen

počeo karijeru u x faktoru

U 18. GODINI VEĆ JE NOSIO ŠTIKLE I VRTEO SE OKO ŠIPKE: Pogledajte ludi striptiz pobednika Evrovizije na početku karijere

Pop kultura -

Pevač Damijan Dejvid, frontmen grupe "Maneskin", koji je osvojio prvo mesto na Evroviziji, svojim atraktivnim i neobičnim izgledom privukao je veliku pažnju.

Malo ko zna da je bend "Maleskin" karijeru počeo na ulicama Rima, u jednom televizijskom šou, tokom kojeg je frontmen nosio čizmice na štiklu i igrao oko šipke!

Damijano je spretno šetao u ženskim potpeticama, ali i vladao striptiz pokretima. Snimak je nastao 2017. godine, kada je pevač imao samo 18 godina! Oni su na samom početku karijere radili kao ulični svirači ne bi li zaradili novac kako bi mogli da snime pesme, a u jednom intervjuu su priznali i da im je to iskustvo dosta pomoglo u karijeri.

Podsetimo, pošto je pobedio na Evroviziji, novinari u pres-centru su ga odmah pitali da li je konzumirao kokain tokom finala. Izbio je veliki skandal, Damojano i njegov tim su odmah demantovali, a sad se čeka i test na drogu.

Damiano David
foto: Profimedia

kurir.rs

Bonus video:

10:02

KURIR DOČEKAO URAGANKE NA AERODROMU! Devojke vikale, napravile haos: SRBIJA, SRBIJA, MI SMO POBEDILE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track