00:13

ĐANLUKA PRIMIO DRUGU DOZU VAKCINE PROTIV KORONE! Bogati Italijan nasmejan dobio revakcinu, a ONA mu je pravila društvo! (KURIR TV)

OBOŽAVA BEOGRAD

ĐANLUKA PRIMIO DRUGU DOZU VAKCINE PROTIV KORONE! Bogati Italijan SKINUO SE DO POJASA i nasmejan primio vakcinu! Ona ga je BODRILA!

Pop kultura -

Đanluka Vaki primio je drugu dozu vakcine u Beogradu u Hali 3 Beogradskog sajma.

Italijanski biznismen revakcinisan je, a sve vreme je bio nasmejan i dobro raspoložen. Inače, društvo mu je pravila supruga, manekenka Šeron Fonseka.

03:06

ĐANLUKA VAKI SE REVAKCINISAO: Bogati Italijan SKINUO SE DO POJASA i nasmejan primio vakcinu! Ona ga je BODRILA!

"Hvala na dobrom poslu, kao što sam rekao, drago mi je što sam ovde i imam priliku da budem vakcinisan. Osetili smo se kao kod kuće, a tako mi je bilo i prvi put. Pored svega što radim, ja sam i di-džej, pa jedva čekam da svi slavimo zajedno kada pandemija prođe i napravim koncert", rekao je Vaki.

Đanluka Vaki, vakcinacija, Sajam
foto: Stefan Stojanović

"Za nas je njegov dolazak važan, kod nas jedino možete da primite četiri doze vakcine, njegova popularnost je nama dobra jer je to promocija našeg grada", poručio je Vesić.

Milioner je stigao privatnim avionom u Beograd gde ga je dočekao zamenik gradonačelnika Goran Vesić. Đanluka se pojavio u beloj, raskopčanoj košulji, što je posebno oduševilo žene koje godinama lude za Italijanom.

"Šaron je Amerikanka, u Italiji nije bilo moguće da primi vakcinu. Moja majka je veoma loše, imala je rak, ćerka nam je imala operaciju nedavno, želeli smo da budemo sigurni", dodao je Italijan.

Đanluka Vaki, vakcinacija, Sajam
foto: Stefan Stojanović

Đanluka je otkrio da nije imao posledice posle vakcine, da će u Beogradu ostati dva dana, ali i da ima srpske korene. Naime, njegov deda ima srpske korene.

1 / 6 Foto: Stefan Stojanović

"Sa strane mog dede imam srpske korene, osećam se blisko Srbima. Ja sam pomešane krvi. Hvala, volim Beograd, povezan sam sa Beogradom. Ljudi me uvek lepo dočekaju i veoma sam srećan. Ostaću dva dana i onda se vraćam", rekao je Đanluka.

Đanluka Vaki, vakcinacija, Sajam
foto: Stefan Stojanović

Podsetimo, Đanluka je nedavno postao otac i sa manekenkom Šeron Fonsekom dobio ćerkicu.

1 / 8 Foto: Stefan Stojanović

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:24

HVALA SRBIJO, HVALA BEOGRADE! Đanluka Vaki primio vakcinu protiv KORONE, pa otkrio da će opet doći u našu zemlju! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track