03:06

ĐANLUKA VAKI SE REVAKCINISAO: Bogati Italijan SKINUO SE DO POJASA i nasmejan primio vakcinu! Ona ga je BODRILA!

ZALJUBLJENI

OPUSTILI SE POSLE VAKCINE! PAO POLJUBAC ĐANLUKE I ŠERON: Milioner prvi put otkrio porodične detalje i spomenuo ĆERKU! (KURIR TV)

Pop kultura -

Đanluka Vaki primio je drugu dozu vakcine u Beogradu, gde je stigao privatnim avionom sa ženom, manekenkom Šeron Fonsekom.

1 / 20 Foto: Stefan Stojanović

Italijanski ifluenser je došao u beloj košulji koju je upario sa crnim pantalonama i krem sakoom, a sve vreme društvo mu je pravila supruga. Kada je Đanluka primio revakcinu, njih dvoje su nasmejani pozirali fotografima, pa su se i poljubili pred kamerama.

Đanluka Vaki, vakcinacija, Sajam
foto: Stefan Stojanović

Inače, pored toga što je Vaki otkrio da ima srpske korene sa očeve, tj. dedine strane, objasnio je zbog čega je došao u Srbiji na revakcinaciju protiv korona virusa.

Đanluka Vaki, vakcinacija, Sajam
foto: Stefan Stojanović

"Šeron je Amerikanka i ona ima pravo da primi vakcinu gde god želi, a u Italiji to nije bilo moguće tada. Moja majka živi sa nama, jako je slaba, izborila se sa dva raka, i imamo ćerku koja je nedavno imala operaciju, pa smo želeli da budemo sigurni. Beograd nam je dao šansu to da uradimo, kao što vidite, osećam se kao kod kuće ovde", kaže Đanluka Vaki.

Đanluka Vaki, vakcinacija, Sajam
foto: Stefan Stojanović

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:23

ĐANLUKA VAKI STIGAO NA REVAKCINACIJU U BEOGRAD I OSTAJE 2 DANA: Italijanski milioner otkrio da ima SRPSKE korene!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track