PRELEPA JE I UVEK NASMEJANA, ALI NIJE SVE IDEALNO U NJENOM ŽIVOTU: Ovo je lepa žena Đanluke Vakija i upola je mlađa od MILIONERA
Foto: Stefan Stojanović

srbiju doživljavaju kao svoju drugu kuću

PRELEPA JE I UVEK NASMEJANA, ALI NIJE SVE IDEALNO U NJENOM ŽIVOTU: Ovo je lepa žena Đanluke Vakija i upola je mlađa od MILIONERA

Pop kultura -

Italijanski milioner Đanluka Vaki primio je drugu dozu vakcine. U srpsku prestonicu došao je sa suprugom Šeron Fonseka (26), koja je takođe vaksinisana.

"Volim ovo mesto. Ne znam mnogo, ali znam da imam korene u Srbiji sa očeve strane, ali nisam to istraživao. Hvala vam na svemu, veoma sam srećan što sam ovde, što mogu da se vakcinišem. Nadam se da ćemo kad jednom pandemija prođe da napravimo koncert i da ćemo zajedno svi slaviti. Odlazim danas jer imam sastanke u Italiji. Ali doći ću da uživam u gradu i budem neko vreme. Beograd sam izabrao za vakcinaciju zato što je blizu i znao sam da sam kod kuće, rekao je on okupljenim novinarima.

Bonus video:

00:13

ĐANLUKA PRIMIO DRUGU DOZU VAKCINE PROTIV KORONE! Bogati Italijan nasmejan dobio revakcinu, a ONA mu je pravila društvo! (KURIR TV)

Pored njega je sve vreme bila njegova supruga, manekenka Šeron Fonseka, koja je upola mlađa od njega. Ona mu je najveća podrška u svemu, a nedavno su dobili i ćerkicu.

- Šeron je Amerikanka, u Italiji nije bilo moguće da primi vakcinu. Moja majka je veoma loše, imala je rak, ćerka nam je imala operaciju nedavno, želeli smo da budemo sigurni - dodao je Italijan.

1 / 6 Foto: Stefan Stojanović

Leči se, s druge strane, hirurškim putem i obično je potrebno nekoliko zahvata kako bi krajnji rezultat bio zadovoljavajući.

Iako se operacija ne smatra hitnom i bebe se mogu hraniti uz pomoć kašičice ili pipete, mnogim roditeljima u takvoj situaciji nimalo nije lako, pa tako i poznatom paru.

Đanluka Vaki, vakcinacija, Sajam
foto: Stefan Stojanović

- Kada su mi to rekli, nisam znao šta ću sa sobom. Celo moje biće bilo je okrenuto ka njoj (ćerki), svim silama sam joj samo želeo dobro, kao i svoj drugoj dečici s istim problemom. Posebno onoj koja nemaju tu sreću da isti odmah i reše. Tokom operacije uradili su sve što su mogli i "ispravili stvar". Bila je pod anestezijom, a tako je mala. Objašnjavali su nam kako to nije ništa strašno i ponavljali da će biti sve u redu… I na kraju garantovali kako će voditi sasvim normalan život. Hvala Bogu", rekao je tada Italijan.

Đanluka Vaki, vakcinacija, Sajam
foto: Stefan Stojanović

kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track