CENA, PRAVA SITNICA! ISPLIVALI TROŠKOVI POROĐAJA MEGAN MARKL: Jeftiniji je nego PRVI, ali su iskeširali preko 20.000 €!
Foto: Profimedia

mnogo para

CENA, PRAVA SITNICA! ISPLIVALI TROŠKOVI POROĐAJA MEGAN MARKL: Jeftiniji je nego PRVI, ali su iskeširali preko 20.000 €!

Pop kultura -

Lilibet Dajana Mauntbaten-Vindzor je prva američka državljanka, koja je svojim rođenjem već postala kandidat za britanski tron.

Dorija Regland, princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

Megan Markl porodila se pre nekoliko dana na svet je donela ćerku Lilbet Dajanu u bolnici Santa Barbara Kotidž, a ono što sve zanima jeste koliko je vojvotkinju koštao porođaj.

Ova bolnica je najbliža domu u kojem živi sa suprugom i sinom, te se par iz tog razloga i odlučio za ovu ustanovu. Prema pisanjima stranih medija porođaj je višestruko jeftiniji u odnosu na porođaj od pre dve godine, kada je Megan rodila naslednika Arčija.

Princ Hari, Megan Markl
foto: Profimedia

Kako navode britanski mediji bolnica u Kaliforniji, porođaj prirodnim putem naplaćuje se oko 11.000 evra, dok je carskim rezom dvostruko skuplji i košta 23.000.

Meganina i Harijeva ćerka Lilibet Dajana Mauntbaten-Vindzor je prva američka državljanka, koja je svojim rođenjem, već postala kandidat za britanski tron. Kako pišu britanski mediji, ona će imati dvojno državljanstvo, američko i britansko.

Inače, Lili je dobila ime po svojoj prabaki kraljici Elizabeti, i po pokojnoj baki, princezi Dajani.

Megan Markl, Princ Hari, Kalifornija, montesito kuća
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Daily Mail)

Bonus video:

02:51

STRUČNJAK ZA GOVOR TELA IZANALIZIRAO MEGAN I HARIJA: On je delovao PRIRODNIJE, Megan kao da SKRIVA nešto (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track